idalia666 11.03.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Bardzo ładnie, spójnie i nowocześnie. Jedynie cały sufit w sypialni (łącznie z wyspą z ledami) przemalowałabym na czarno. Fajnie by kontrastował i dał efekt nieba z gwiazdami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaAneta 26.03.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Mi się bardzo podobają drzwi wewnętrzne, sama szukam jakichś białych, jakiej firmy są te i jak wrażenia jakościowe na żywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katel2 30.03.2012 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Drzwi były robione na zamówienie, lakier w połysku. Bardzo mi się podobają ale zdaje mi się że pan który je robił powiedział że to był pierwszy i ostatni raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts