franeczka 24.10.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 (edytowane) a Edytowane 31 Lipca 2012 przez franeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.10.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Białe meble i szare dodatki - coś co lubię Tylko, gdzie są zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 24.10.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 J Mąż mój wychodzi z założenia, że wszystko robią ludzie więc i on potrafi. Oj, żeby się nie przejechał na tym założeniu:) Ale tak i tak fajnie że mężowi się chce. Trzymam kciuki, żeby mu potem (w sensie - po zakończeniu budowy) nie przeszło, jak trzeba będzie wymienić żarówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 27.10.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 niemożliwe żeby tak całkiem nie było tej glazury: niech popytają w innych castoramach - może któraś ma i może przywieźć; jeśli nie, to towary w tych marketach często się powtarzają (np: w praktikerze kupiłam kinkiet, który MagdaZZZ wypatrzyła Leroyu); w ostateczności pozostają sklepy internetowe. Bardzo podoba mi się ułożenie terakoty w kuchni - lubię ten sposób wykończenia, bo sprawia że wnętrze jest takie dopracowane. a na zwiększenie ilości komentarzy pomaga wklejanie dużych zdjęć (nie przez "zarządzaj załącznikami" tylko zwyczajnie wklej link w tekście wiadomości - niedawno to sama przerabiałam:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.10.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 franeczka, ja nie wiedzialam ze Ty sie tutaj przenioslas:) juz nadrabiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 31.10.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Zapowiada się bardzo fajnie, w moim stylu, biało, szaro i czarno to bardzo po mojemu:)Będę obserwować i kibicować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 31.10.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Zegar jest OK Mi się bardzo podoba. Swego czasu bardzo żałowałam, że nie mam na niego miejsca w obecnym mieszkaniu. Co do pstryczków. Mamy Govenę, tylko taką z klawiszami. Oszalałam na ich punkcie. Nie było wyjścia, musiałam je mieć. Wizualnie wyglądają super, ale... Po roku z klawiszy starła się wierzchnia warstwa Nie wszędzie, ale w tych najczęściej używanych pomieszczeniach. Wygląda to paskudnie: szczotkowana stal dookoła i na środku taki pomarańczowo-miedziany klawisz. I wcale nie kosztowały tak mało. Może te z dźwigniami są lepsze? I są niestety problemy z montażem. Albo nam się felerna partia trafiła. W sypialni i w pokoju syna średnio raz na tygodnie ramka odpada z zaczepów. Jeszcze jedno, one nie nadają się do montażu w ramkach. Jeśli masz kilka włączników obok siebie, to rozstaw puszek musi być większy. Ale to pewnie wiesz. Gniazdka mają taki brzydki plastik. Nie, żebym miała coś przeciwko plastikowi, ale w połączeniu ze stalą, wygląda to średnio. Moim zdaniem oczywiście Podsumowując mój długi wywód: czuję się rozczarowana tymi pstryczkami A panele? Też będę miała Quick Step mi się bardzo podoba, ale trochę za drogo wychodzi Będzie Egger wiąz biały z czterostronną v-fugą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.11.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 franeczka, gdzie Ty sie podziewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszaki 14.11.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 A ja życzę powodzenia w samodzielnym wykańczaniu. My też się za to zabraliśmy mimo, że jesteśmy kompletnymi laikami w temacie Ale zrobiliśmy sami boazeriowe sufity, malujemy, murujemy, a ostatnio i kafelkujemy Jak by to powiedział Flapjack "przygoodaaaa" Trzymamy za Was kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 25.11.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 I ja witam Mam duży sentyment do podłóg w karo - są popularne w poniemieckiej architekturze dolnośląskiej. Ja planuje taką w dolnej łazience (jak ją zmienimy na docelową) i miło mi czytać, że da się to zrobić samemu - byłam pewna, że to bardzo skomplikowana sprawa. Zegar mi się podoba, pasuje do podłogi i do ciemnych okien. Będę zaglądać i podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 25.11.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 I ja się witam u Ciebie:)Zapowiada się ciekawie:) szaro-czarno-biało:) podłoga w karo świetna, marzę o takiej...i tak sobie myślę jakby wyglądała w łazience 2*1,7m.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 25.11.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 franeczka i ja się witam po raz pierwszy! podoba mi się wasz domek i pomysły- będę zaglądała a już teraz komentuję, że zegar bardzo fajny i karo na podłodze i okap- moje klimaty przy okazji Miszaki wasz dom mnie powalił... szczerze zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 25.11.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 i tak sobie myślę jakby wyglądała w łazience 2*1,7m.... pozdrawiam Ja mam taką maleńką łazienkę na dole i kombinuję, że im mniejsza łazienka, tym drobniejsze karo. Pytanie gdzie znaleźć takie płytki w dobrej cenie w dodatku. W domu, o którym wspominałam są w dolnym korytarzu, w kuchni i łazience takie drobniutkie kwadraciki - 4, maksymalnie 5 cm - efekt mnie urzeka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 28.11.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Właśnie w Obi widziałam biało-czarne, coś ponad 40zł za metr. Więc uszłoby. Co do ścian nie wiem..nie mam pojęcia jak chciałabym, żeby wyglądała moja łazienka..Twoje karo i to ułożenie rewelka:)))))pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 28.11.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 A co do świąt-barszczyk tez się kisi(pierwszy raz), pychotka, bo już tygodniowy:)Zakiszę jeszcze jutro kolejny słoik:)Uszka-ambitne-grzybki juz namoczyłam i jutro spróbuję zrobić.Zaczęłam z młodym na roraty chodzić, ale po pierwszym dniu stwierdził, że nudno w tym kościele, że same duże dzieci.A on ma dopiero 4lata... nie chce go zniechęcić, ani tez zrobić z niego zbyt nadgorliwego..trudna kwestia wiary..ksiądz nie zachęca do chodzenia-nawet na kolędę są apisy-bo on nie będzie chodził od drzwi do drzwi, jak go nie chcą..dla mnie to nie jest chrześcijaństwo, tylko chory katolicyzm z wymysłami..Ale zeszłam z tematu. Pod taki piekarnik-może jakaś szafeczka samoróbka?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 28.11.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Jakie przygotowania do świąt? Ja ledwo płot pomalował! I nawet nie wiedziałam, że można samemu kwas na barszcz zrobić, wstyd... A Kościół i religia - bywa, że cholernie daleko od siebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 29.11.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 A trzeba zlać ten zakwas??Czytałam, że mogą stać tak z kilka tygodni.Więc mnie uswiadom, bo ja pierwszy raz...:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 30.11.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 ok chyba nie będzie takiej potrzeby bo zdążymy wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sagorz 06.12.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Witam,również buduję ten dom. Chętnie podzielę sie doświadczeniami i posłucham porad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sagorz 08.12.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Taras na piętrze będzie z połówki tej czerwonej cegły, z której jest zbudowany dom. Nie chcieliśmy tego murowac na zimę, żeby śnieg nie miał siedliska. Taras na pięterku nie jest jeszcze wyizolowany. poproszę o kontakt na maila: [email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts