Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dzieńdoberek ;) podłoga w kuchni piękna! plany na kuchnię też ;) My tez sami planujemy zająć się wykończeniówką, luby będzie układał glazurę, ja złapię w rękę wałek i wio!..zobaczymy co nam z tego wyjdzie ;)

oczywiście podglądam i kibicuję!

• Odpowiedzi 59
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Franeczko a czym masz tak ładnie podzieloną ścianę ?

To jakaś sztukateria ? gipsowa ? styropian ? czy coś innego... ?

Tapeta nabierze stylu gdy urządzisz wnętrze, jest bardzo delikatna i ładna moim skromnym zdaniem :)

Franeczko jeszcze dopytam a jak z tą Twoją sztukateria ? Czy łatwo ją wgnieść ? Myślałam o takich listwach ale bałam się że jeśli to będzie sztukateria to łatwo się zniszczy ...wgniecie itp ? Jak uważasz ?

ale niefart z tą tapeta:( poszukaj na allegro-tam jest wszystko,wiec moze sie uda;)

mnie sie podoba, ale moj M. by zemdlał, jakby zobaczył tyle pasków naraz:D

Witam, Franeczko czy możesz napisać co masz na podłodze w salonie? płytki? jeśłi tak to jakie i jaki kolor?

Lampę jak z VOXa na trójnogu kupiłam w nanu nana - równie piękna i tansza :)

Wszytsko śliczne :) Pozdrawiam

Dzięki, ta podłogówka mnie zmyliła. A skoro panele to tyż na podłogówce? Jak dobrze zrozumiałam to grzejecie wiec, jak z odczuciem ciepła? Możesz napisać co to za panele. Sorki za same pytania:wiggle:
Dzięki bardzo, nie szukaj mi chodzi o coś na podłogówkę. Ja nie znoszę płytek w salonie (też nie lubię tego określenia, ale jak mówić duży pokój, dzienny, lunch czy "lancz"). Bardzo podoba mi się tapeta w paseczki, mimo oczopląsu :) i płytki. Jeśli chodzi o karo na podłodze, to ja jeszcze nie dorosłam, ale podoba mi się, a najbardziej podoba mi się, że rozbijałaś płytki bo było nie tak:wiggle: Ja też bym zrywała i kładła na nowo;)
Pokój córki zapowiada się pięknie. :) Tapeta bardzo ładna, podoba mi się szczególnie widok z bliska. Z daleka paski niestety troszkę się zlewają, ale może to tylko kwestia zdjęcia. ;) Z dodatkami, mebelkami na pewno będzie świetnie. Trzymam kciuki i z niecierpliwością czekam na efekty.
  • 4 weeks później...
  • 1 month później...
Franeczko jest duża a przez to bardzo wygodna, nie zamieniłabym jej na żadną inną... ma rozmiar 64x54, musisz sobie wymierzyć... ale optycznie jak się wchodzi do łazienki to sprawia wrażenie dużej...

Dziękuję za odpowiedź, nie mogę się doczekac kiedy będę mogła już wybierac takie rzeczy jak np. sztukateria :D Jeszcze trochę cierpliwości...

Nasz portfel chyba też zmusi nas do samodzielności i będzie trzeba się trochę pomęczyc. Wam urządzanie wychodzi naprawdę świetnie, gratuluję :)

świetnie się zapowiada ta kuchnia, nie mogę się doczekać końca... uwielbiam Twoją podłogę ... tylko właśnie te płyteczki jak by nie do kończone ...?