madileo 06.01.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Dzieńdoberek podłoga w kuchni piękna! plany na kuchnię też My tez sami planujemy zająć się wykończeniówką, luby będzie układał glazurę, ja złapię w rękę wałek i wio!..zobaczymy co nam z tego wyjdzie oczywiście podglądam i kibicuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 11.01.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 No to przyszłam. Fajne inspiracje, widzę, że lubimy podobne rzeczy. Czekam z niecierpliwością na kolejne zdjęcia i trzymam kciuki za kolejne realizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 11.01.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 To ja też wpisuję się do podglądaczy Zapowiada się ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 12.01.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Ładne płytki..front ładne, proste i ponadczasowe:)Muszę lecieć na str. Tubądzina i oblukać je...kuszą, kuszą bardzoPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 15.01.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Franeczko a czym masz tak ładnie podzieloną ścianę ? To jakaś sztukateria ? gipsowa ? styropian ? czy coś innego... ? Tapeta nabierze stylu gdy urządzisz wnętrze, jest bardzo delikatna i ładna moim skromnym zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 15.01.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Franeczko jeszcze dopytam a jak z tą Twoją sztukateria ? Czy łatwo ją wgnieść ? Myślałam o takich listwach ale bałam się że jeśli to będzie sztukateria to łatwo się zniszczy ...wgniecie itp ? Jak uważasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 15.01.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 ale niefart z tą tapeta:( poszukaj na allegro-tam jest wszystko,wiec moze sie uda;)mnie sie podoba, ale moj M. by zemdlał, jakby zobaczył tyle pasków naraz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother24 15.01.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Witam, Franeczko czy możesz napisać co masz na podłodze w salonie? płytki? jeśłi tak to jakie i jaki kolor? Lampę jak z VOXa na trójnogu kupiłam w nanu nana - równie piękna i tansza Wszytsko śliczne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother24 16.01.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Dzięki, ta podłogówka mnie zmyliła. A skoro panele to tyż na podłogówce? Jak dobrze zrozumiałam to grzejecie wiec, jak z odczuciem ciepła? Możesz napisać co to za panele. Sorki za same pytania:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother24 16.01.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Dzięki bardzo, nie szukaj mi chodzi o coś na podłogówkę. Ja nie znoszę płytek w salonie (też nie lubię tego określenia, ale jak mówić duży pokój, dzienny, lunch czy "lancz"). Bardzo podoba mi się tapeta w paseczki, mimo oczopląsu i płytki. Jeśli chodzi o karo na podłodze, to ja jeszcze nie dorosłam, ale podoba mi się, a najbardziej podoba mi się, że rozbijałaś płytki bo było nie tak:wiggle: Ja też bym zrywała i kładła na nowo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.01.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Pokój córki zapowiada się pięknie. Tapeta bardzo ładna, podoba mi się szczególnie widok z bliska. Z daleka paski niestety troszkę się zlewają, ale może to tylko kwestia zdjęcia. Z dodatkami, mebelkami na pewno będzie świetnie. Trzymam kciuki i z niecierpliwością czekam na efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 13.02.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 a co tam u Franeczki ? jakoś cichutko tu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 14.03.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 franeczko czekamy na zdjęcia fajnie że się przebudziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geo222 14.03.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Fajnie wygląda ta sztukateria, można wiedziec gdzie kupiłaś? Jak ją się mocuje do ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 14.03.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Franeczko jest duża a przez to bardzo wygodna, nie zamieniłabym jej na żadną inną... ma rozmiar 64x54, musisz sobie wymierzyć... ale optycznie jak się wchodzi do łazienki to sprawia wrażenie dużej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geo222 14.03.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Dziękuję za odpowiedź, nie mogę się doczekac kiedy będę mogła już wybierac takie rzeczy jak np. sztukateria Jeszcze trochę cierpliwości... Nasz portfel chyba też zmusi nas do samodzielności i będzie trzeba się trochę pomęczyc. Wam urządzanie wychodzi naprawdę świetnie, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.03.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Franeczko, ale nam super fotki przyniosłaś Kuchnia zapowiada się świetnie, już się nie mogę doczekać co będzie dalej. I jaki macie fajny okap! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 witam się Kuchnia wygląda cudnie a te płytki tak będą w takie schodki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 20.03.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 świetnie się zapowiada ta kuchnia, nie mogę się doczekać końca... uwielbiam Twoją podłogę ... tylko właśnie te płyteczki jak by nie do kończone ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 20.03.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Witam gospodynie:) Piękne wnętrza się tworzą. Podobają mi się baaaaardzo wszystkie zaczątki urządzania, ale ten okap to strzał w 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts