limag 24.10.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Szukam markowych (ładnych, trwałych) płytek które mógłbym położyć na schody na zewnątrz oraz na elewację w jednakowym kolorze.Czy możecie mi jakieś polecić?Szukam brązu,a teraz zgodnie z modą wszystkie firmy robią w kolorze rubin, ciemnoczerwony... Była taka ładna kolekcja Korziliusa Farm Crilollo Braun ale niestety została wycofana z produkcji i nigdzie nie można dostać w tej serii stopnic prostych i narożnych z kampinosem... Jeszcze raz proszę co jest fajnego na rynku w tym kolorze i ewentualnie gdzie coś takiego kupić????!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 26.10.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Płytkowałem niedawno balkony firma stroher - takie wybrałem płytki , co do kolorow mnustwo opcji.https://picasaweb.google.com/114780603567233739312/3092011Balkony# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 28.10.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Moim zdniem najlepiej całe stopnice i podstopnice wyciąć z płyt granitu. Będzie kapinos, obrobionde boczki płomieniem tak jak góra plus delikatna fazka na brzegach. Przy tak dużych elementach jest mało fug a to zapewnia mniejszą penetrację przez wodę, więc powinno dłużej i lepiej trzymać niż klasyczne płytki, które odchodzą często 3 razy w ciągu 10 lat. Nie wolno zapomnieć o odpowiedniej izolacji pod płytkami =grunt+folia w płynie+specjalny elastyczny, biały klej do kamienia=dobra robota:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 28.10.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Zamiast płyte granitowych, można też wykonać n.p. płyty z lastrika [tzw. sztuczny kamień] i albo je na gładko zrobić albo na ostro. Też przylepić na porządnym kleju [lub bialym cemencie] i po zawodach. Nie odejdą. Można też wszystko zalać w taki sposób by schody stanowiły monolit, tylko że jest to kupa roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
limag 04.08.2013 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 O.K. tylko, że jak pisałem chcę miećwszystko w jednakowym kolorze i najlepiej z tego samego materiału czyli schody zewnętrzne i elewację wokół (podmurówkę) Możecie mi coś doradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martulaa 07.08.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 możliwe, że to naturalny kamień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts