Ludere 24.10.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Witam, przeglądając niniejsze forum, znalazłam wiele pomysłów i dobrych rad, jak sobie poradzić z urządzeniem np łazienki czy kuchni, dlatego też uznałam, że spróbuję prosić o pomoc. W tej chwili utknęłam w trakcie planowania salonu, i nie umiem znaleźć żadnych sensownych rozwiązań. Na dana przestrzeń składa się otwarta kuchnia, jadalnia oraz w/w salon. Jadalnia to w miarę oczywista sprawa, ma być tam gdzie na planie została rozrysowana. Z salonem problem, gdyż na jednej ścianie ma być kominek, i nie wiem czy na tym kawałku pomiędzy oknami (ok 1,9m) zmieści się i kominek i telewizor, czy telewizor umieścić na przeciwległej ścianie, tylko wtedy jak z meblami wypoczynkowymi. Ostateczne rozwiązanie, to rezygnacja z telewizora, ale jednak wolałabym go mieć. No i nie mam pomysłu jak z meblami wypoczynkowymi, jak je ustawić żeby nie utrudniały dostępu do wyjścia na taras. Będę bardzo wdzięczna za jakiekolwiek rady i pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 25.10.2011 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Kanapy obróciłabym o 90 stopni i wtedy tv naprzeciw kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ludere 29.10.2011 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Też już o tym pomyślałam, tylko wtedy jest utrudniony dostęp do wyjścia na taras. Chwilowo wymyśliłam TV w rogu, co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 29.10.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 a gdyby postawić 2 mniejsze kanapy rownolegle do siebie? miejsca będzie tyle samo co na rogowce, a gościom wygodniej będzie ze sobą gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ludere 31.10.2011 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 czyli coś takiego? a co z TV? Ma być tak w rogu? bo na ścianie naprzeciw kominka będzie ciężko oglądać. tylko jak umieścić taki TV w rogu, takie typowe szafy narożnikowe pod TV niezbyt mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 31.10.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 nawet większe mogą być te kanapya tv myślałam na przeciw kominka. jeśli natomiast w rogu, to na wysięgniku, żeby wygodniej ustawić ekran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts