baba na budowie 25.10.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Zastanawiam się nad kupnem tego auta. Moj maz oczywiscie mowi ze to fiat i ze to chlam. Ale ja mam ograniczone mozliwosci finansowe i 60 tys to dla mnie i tak kupa kasy. A potrzebuje auto z troche wiekszym bagaznikiem, 5 cio drzwiowe i troche bezpieczniejsze. Moje obecne ma 3 drzwi, poduszke kierowcy i mniejszy bagaznik. Jak jade z mala to wozek parasolka jest na przednim siedzeniu, a mala ma juz kilka guzow od wkladania jej do auta. Moj maz twierdzi ze kurtyny i dodatkowe poduszki to tylko taki bajer zeby od naiwniakow wyciagnac kase.Czy ktos moze jezdzi Bravo i moglby mi powiedziec, czy caly czas bede spedzac w warsztacie czy to dobre auto?Chodzi o model 1.4 120 KM dynamic, benzyna.Ostatnio coraz czesciej jezdze z mala i jest mi potrzebne auto "rodzinne". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 25.10.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 lepiej kup skodę octavię, to prawie jak passat. polecam kombi.tu cennik:http://www.skoda-auto.pl/upload/1/File/O2XST11111103B.pdfa z fiatem daj "se" spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 26.10.2011 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Masz absolutna racje. Tylko ze ta skoda wychodzi w tej samej konfiguracji ok 10-13 tys drozej. Ale posprawdzam jeszcze u sprzedawcow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 27.10.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 A KIA Cię nie interesuje? Jeżdżę od 4 lat Rio i całkiem sobie chwalę. W granicach 60 tyś z silnikiem benzynowym to możesz mieć np . cee'd SW w wersji M 126 KM całkiem przyzwoite i dosyć spore auto z dużym bagażnikiem, mimo że nie jest to wersja ful wypas to wyposażenie chyba bogatsze od Bravo. A jeśli nie masz szczególnie tradycyjnych poglądów na samochody to można by o Soulu pomyśleć. Kolega z pracy ma i sobie chwali. Kawał wygodnego i pakownego auta a benzynowa to wersja XL czyli ful wypas się w 60 tyś mieści. Tyle że wygląd jest, ujmijmy to delikatnie "nieco kontrowersyjny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts