Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fiat Bravo 2011

baba na budowie

Recommended Posts

Zastanawiam się nad kupnem tego auta. Moj maz oczywiscie mowi ze to fiat i ze to chlam. Ale ja mam ograniczone mozliwosci finansowe i 60 tys to dla mnie i tak kupa kasy. A potrzebuje auto z troche wiekszym bagaznikiem, 5 cio drzwiowe i troche bezpieczniejsze. Moje obecne ma 3 drzwi, poduszke kierowcy i mniejszy bagaznik. Jak jade z mala to wozek parasolka jest na przednim siedzeniu, a mala ma juz kilka guzow od wkladania jej do auta.

Moj maz twierdzi ze kurtyny i dodatkowe poduszki to tylko taki bajer zeby od naiwniakow wyciagnac kase.

Czy ktos moze jezdzi Bravo i moglby mi powiedziec, czy caly czas bede spedzac w warsztacie czy to dobre auto?

Chodzi o model 1.4 120 KM dynamic, benzyna.

Ostatnio coraz czesciej jezdze z mala i jest mi potrzebne auto "rodzinne".

A KIA Cię nie interesuje? Jeżdżę od 4 lat Rio i całkiem sobie chwalę. W granicach 60 tyś z silnikiem benzynowym to możesz mieć np . cee'd SW w wersji M 126 KM całkiem przyzwoite i dosyć spore auto z dużym bagażnikiem, mimo że nie jest to wersja ful wypas to wyposażenie chyba bogatsze od Bravo. A jeśli nie masz szczególnie tradycyjnych poglądów na samochody to można by o Soulu pomyśleć. Kolega z pracy ma i sobie chwali. Kawał wygodnego i pakownego auta a benzynowa to wersja XL czyli ful wypas się w 60 tyś mieści. Tyle że wygląd jest, ujmijmy to delikatnie "nieco kontrowersyjny"