borsak1 26.10.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Witam, przyjrzałem się ostatnio mojej instalacji i chyba znalazłem błąd aczkolwiek nie jestem hydraulikiem i mogę się mylić. Prosiłbym o spojrzenie jakiegoś eksperta z tematu czy pompka od podłogówki nie jest założona odwrotnie. Dołączam schemat chodzi mi o pompkę od podłogówki czy ona nie powinna być założona odwrotnie ? wydaje mi się że powinna pchać zgodnie z kierunkiem zaworu a nie przeciwnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 26.10.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 coś namieszałeś w tym schemacie, gdzie ta podłogówka ma powrót??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
borsak1 02.11.2011 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Nie fakt nie dorysowałem do pieca ale myślałem że to oczywsite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts