sebastianles 26.10.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Witam serdecznie mam taki problem ekipa robiła mi ogrodzenie z bloczków łupanych typu gorc z firmy joniec i zrobili fundament pozniej lali podmórówke i na tej podmurówce układali te bloczki i zapomnieli dac izolacji poziomej i pytanie czy takie ogrodzenie mi długo wytrzyma czy szybko sie zepsuje przez brak tej izolacji czy to jest duzy problem i co mam z tym zrobic bardzo prosze o rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 28.10.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Obecnie płoty robi się z izolacją poziomą, ale wiele razy przed postawieniem nowego ogrodzenia robierałem stare, mocne płoty murowane 50 lat temu bez izolacji. Więc powiem tak: nie ma co panikować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts