Ania Hexe 26.10.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 próbuję założyć dodatkowy wątek komentarze, czy mi się uda??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 26.10.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Juz sie udało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.10.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Sama nie umialam tego zrobic, dlatego wkleilam po prostu link...i tak na razie zostalo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 18.11.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 hej, na gorze w prawym gornym rogu masz opcje wyloguj sie, widzis ja ? obok z lewej strony masz ustawienia, klikasz na nie i wtedy po lewej stronie masz pasek komend, miedzy innymi moje ustawienia, a pod nim edytuj sygnature tam kopiujesz link dziennik i link komentarzy, potem klikasz w zapisz sygnature i powinno juz dzialac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts