Jabar1975 26.10.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 ze wzgledu na rozwiazania funkcjonalne (np. brak sufitow podwieszanych) oraz estetyke wykonania szukamy producentow nawiewnikow szczelinowych do wm. Wyciagi z pomieszczen "brudnych" beda na klasycznych anemostatach.Mozecie jakies produkty polecic? W projekcie wysokosc jest ok. 70mm a szerokosc od 550 do 1100mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bresland 27.10.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Nie wiem, czy nie lepiej będzie zamówić pod wymiar - niech to zrobią na indywidualne zamówienie (ostatnio zlecałem nietypową skrzynkę rozpręzną z kratką nawiewną o podwójnych żaluzjach i za nierdzewkę szczotkowana zapłaciłem ok. 100 zł/sztuka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jabar1975 29.10.2011 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 podesłałbyś bresland jakis namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bresland 29.10.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 podesłałbyś bresland jakis namiar? Nie będę uprawiał reklamy, więc powiem tylko: google "kratki wentylacyjne" - jeden z pierwszych linków, a jak chcesz konkretów to na priva prześlę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts