sebastianles 27.10.2011 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Witam serdecznie mam taki problem ekipa robiła mi ogrodzenie z bloczków łupanych typu gorc z firmy joniec i zrobili fundament pozniej lali podmórówke i na tej podmurówce układali te bloczki i zapomnieli dac izolacji poziomej i pytanie czy takie ogrodzenie mi długo wytrzyma czy szybko sie zepsuje przez brak tej izolacji czy to jest duzy problem i co mam z tym zrobic bardzo prosze o rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 27.10.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Jak juz zrobili to nic nie poradzisz. Moim zdanie powinno wytrzymać wystarczająco długo. Ale wszystko zależ od "warunków otoczenia". Popraw tytuł postu bo nic nie mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts