Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

preev

Kabina, wanna, a może obie rzeczy naraz  

157 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kabina, wanna, a może obie rzeczy naraz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 131
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Deszczówka jest podobno zdrowa, ale niestety nie w moim rejonie :(

A moja deszczownia to rodzaj prysznica, u mnie bez kabiny - będzie tylko szklana tafla z jednej strony i brodzik w podłodze 100 na 120 cm. Kabina jest niepotrzebna, bo deszczwnia jest zamontowana do sufitu i woda leci prostopadle. To super rozwiązanie na szybki tusz i zużywa bardzo mało wody (specjalny system napowietrzania), a poza tym oszczedza się na kabinie i polerowaniu jej szyb(u mnie woda taka twarda, że nawet powłoki anti - calk się nie sprawdzają). Tylko miejsca trzeba mieć ciut wiecej.

A dlaczego góra i dół? Bo ja, naprawdę tak mam :wink:

Od południa tylko parter, od północy ten sam parter jest piętrem, a parter z przodu to parter, a z tyłu mała piwnica :o :o :o

Tak na serio, to mam indywidualny projekt, coś w stylu tarasowca, bo dziaka leży na stoku i nie chciałam robić typowej piwnicy, by było jak najtaniej.

Wanna dwuosobowa, bo dzieci kąpię hurtem :D

Jestem za kabina + wanna ,czasem mam ochote polezec w cieplej wodzie a czasem wziac szybki prysznic ( w wannie niby tez mozna wziac prysznic ale zimno jakos tak :p ).

Jesli musialabym z czegos zrezygnowac aby dac wiecej mebli - ograniczylabym juz raczej ilosc mebli. Teraz mam w lazience 2 szafki , ktore wystarczaja mi w zupelnosci.

ALe zalezy jeszcze jakie kto ma przyzwyczajenia i co trzyma w lazience, np. jedni reczniki zapasowe trzymaja w lazienkowej szafce inni w szafie w sypialni.