stanley60 28.10.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Witam.Podoba mi się projekt tego domku.Czy ktoś budował taki domek,lub buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stanley60 30.10.2011 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Ponawiam pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stanley60 01.11.2011 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Witam.Podoba mi się projekt z kolekcji Muratora Róże i cynie.Czy ktoś budował lub buduje taki domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Trynity_ 22.11.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 WitamZależy który wariant.Ja buduję a właściwie to kończę M83apozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stanley60 30.11.2011 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Witam ja jestem bardzo zainteresowany M83. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maria .r 24.10.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Witam! Jesteśmy właśnie w trakcie budowy domu "Róże i cynie" 72,5 m2 .Budujemy go systemem gospodarczym tzn. ,że fachowca braliśmy tylko do prac elektrycznych. W budowie pomagają nam tylko dwaj synowie.Mieliśmy własną działkę .O pozwolenie zaczęliśmy starać się w 2011 roku i w maju 2012 rozpoczęliśmy budowę. Wybraliśmy ten projekt , ponieważ wydawał się być dość prosty i tani w budowie.Znam każdy fragment naszego domu ,ponieważ materiały przeliczałam sama ,dlatego nie było żadnych niepotrzebnych kosztów. W pażdzierniku zakończyliśmy prace wykończeniowe zewnętrzne.Teraz zabieramy się za tynkowanie i posadzki wewnątrz domu.Jak na razie wydaliśmy na budowę ok. 100.000pln wliczając w to piec do c.o.,grzejniki , rury i zawory do grzejników , wełnę mineralną.Dom wygląda dokładnie jak na projekcie.Myślę ,że wybraliśmy odpowiedni projekt do budowy w systemie gospodarczym.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk48 02.06.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Witam! Jesteśmy właśnie w trakcie budowy domu "Róże i cynie" 72,5 m2 .Budujemy go systemem gospodarczym tzn. ,że fachowca braliśmy tylko do prac elektrycznych. W budowie pomagają nam tylko dwaj synowie.Mieliśmy własną działkę .O pozwolenie zaczęliśmy starać się w 2011 roku i w maju 2012 rozpoczęliśmy budowę. Wybraliśmy ten projekt , ponieważ wydawał się być dość prosty i tani w budowie.Znam każdy fragment naszego domu ,ponieważ materiały przeliczałam sama ,dlatego nie było żadnych niepotrzebnych kosztów. W pażdzierniku zakończyliśmy prace wykończeniowe zewnętrzne.Teraz zabieramy się za tynkowanie i posadzki wewnątrz domu.Jak na razie wydaliśmy na budowę ok. 100.000pln wliczając w to piec do c.o.,grzejniki , rury i zawory do grzejników , wełnę mineralną.Dom wygląda dokładnie jak na projekcie.Myślę ,że wybraliśmy odpowiedni projekt do budowy w systemie gospodarczym.Pozdrawiam Witam,mam pytanie odnośnie M83. Skończyliście już budować i mieszkacie?Jeżeli tak,to mam pytanie odnośnie użytkowania,czy jest wygodnie ,wystarczająco miejsca,co ewentualnie trzeba zrobić,zbudować inaczej.Proszę odpowiedż,ponieważ,bardzo poważnie myślę o dwóch projektach-M83 i M72. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
limonka124 23.09.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Witam,mam pytanie odnośnie M83. Skończyliście już budować i mieszkacie?Jeżeli tak,to mam pytanie odnośnie użytkowania,czy jest wygodnie ,wystarczająco miejsca,co ewentualnie trzeba zrobić,zbudować inaczej.Proszę odpowiedż,ponieważ,bardzo poważnie myślę o dwóch projektach-M83 i M72. Pozdrawiam Powielam pytanie Bardzo proszę o odpowiedź i będę wdzięczna za kilka zdjęć [email protected] Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts