tanis66 28.10.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 witam, czy ma ktoś zdjęcia podłączenia rur odpowietrzających z kanalizacji do wyjścia w kominach? Pytam bo nie wiem czy w miejscu gdzie ława jest szersza murować bloczki betonowe, czy zostawić miejsce na rurę odejmując jeden bloczek. Będę wdzięczny za jakieś fotki pozdrawiam tanis66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 28.10.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 A nie możesz wykorzystać dachówki w kształcie grzybka do odpowietrzania kanalizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anixxxek 31.10.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Ja rurę puściłem w ścianie w zwykłych pustakach wentylacyjnych,a nad stropem w tym miejscu powstał komin wentylacyjny.Najlepiej doprowadź rurę w miejsce,gdzie będzie komin wentylacyjny i wybuduj jeden kanał więcej,Tylko rurę wyprowadź w tym kanale do samej góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 31.10.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Tylko rurę wyprowadź w tym kanale do samej góry I najlepiej od wschodniej strony (na "zawietrznej"), aby w przypadku ewentualnej "cofki" nie zaciągało wyziewów (poprzez kanały wentylacyjne) do pomieszczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anixxxek 02.11.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Jak prawidłowo zakończy kanały,czyli otwory z boku komina na przelot a góra zakryta to nie będzie cofki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts