Mixxer 28.10.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Bardzo proszę o opinię na temat projektu. Będziemy w nim mieszkać w czwórkę. Wybrałam go ze względu na córeczkę, która nie chodzi i co raz ciężej mi jest biegać z nią na rękach po schodach, które teraz mamy w domu. Winda tez nie wchodzi w grę bo czasem kilka razy dziennie robi się cos na dole coś na gorze za każdym razem przekładanie jej z wózka do windy kręgosłup mi pęknie:(a chce żeby brała w pełni udział w naszym życiu.Do tego działka wąska 19,70m. Co byście zmieni ulepszyli??????Ja muszę zrezygnować z jednego okna od kuchni na bocznej elewacji żeby zachować odległość od sąsiada 4m a okno w tej samej linii od salonu chce wpuścić w ścianę 40cm, żeby te 4m wychodziły od ściany z oknem. Ponadto chce powiększyć łazienkę też ze względu na niepełnosprawność córeczki. Jeszcze kotłownie jakoś powiększyć:)chce grzać gazem i kominkiem z płaszczem wodnym,ale chciałabym w razie czego mieć możliwość wstawienia pieca na paliwo . Proszę o spostrzeżenia na temat projektu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1haczyk 23.05.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Planuję budowę według projektu Afrodyta. Nigdzie nie potrafię znaleźć zdjęć z realizacji- czyżby mój dom miał być pierwszym zbudowanym? Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki i informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts