Luśka 29.09.2004 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Polecam z pełną odpowiedzialnością p. Krzysztofa Kędziorę tel. 0-504 242 735 do wszelkich superwymyślnych prac stolarskich. Pomysły, precyzja i kunszt wykonania zabudowy wszelakiej absolutnie godna podziwu (meble, garderoby, garaż, kotłownia, a już majstersztyk to ciemnia fotograficzna ). Jakby ktoś chciał obejrzeć - zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.12.2005 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Z pełną odpowiedzialnością polecam firmę budowlaną GREDOM z Łodzi. Wysoki poziom wiedzy fachowej i solidność.W razie potrzeby służę namiarami na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.12.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Z pełną odpowiedzialnością polecam firmę budowlaną GREDOM z Łodzi. Wysoki poziom wiedzy fachowej i solidność. W razie potrzeby służę namiarami na priv. A z czego budują? Silikaty? I czy są drodzy? Szukam firmy na lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.12.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Ze swojej strony mogę polecic firmę Alkazar (ul Franciszkańska) z dziedziny okien. Wymieniam u nich okna w blokach (po 1 rocznie...) a teraz mam zamiar ich wziąć do domku. Ostatnie okno wyglądało tak, że zapłaciłam im całość 31 grudnia a po odbiór umówiłam się na marzec Nie chciałam zimą) I dostałam okno w umówionym terminie. JAkość też mają dobrą - nigdy nic nie reklamowaliśmy a pierwsze okno wymieniałam 4 lata temu. Ale nie jestem pewna, czy mają drewniane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.k 26.12.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 z wielką chęcią polecam ekipę państwa Szczerbickich. Jestem wprost zachwycona ich podejściem do swojej pracy. Prawdziwi profesjonaliści. Wykonują swoją pracę z wielką pasją i co najważniejsze są bardzo solidni ( choć nie zawsze najtańsi ) ale przy ich umiejętnościach i doradztwie i tak warto Robią nawet na życzenie klienta wizualizacje 3d. zachęcam do kożystania z ich usług. mój mail: [email protected] kontak z ekipą : [email protected][/img][/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_łódź 02.01.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 polecam solidnego elektryka z Łodzi który poratował mnie w okresie świątecznym p. Andrzej 602 55 98 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 26.01.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 U mnie solidnie murarz i cieślo-dekarz. W razie potrzeby namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andriej 15.05.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Czy ktoś ma namiar na dobrą ekipe murarzy z okolic Łodzi?prosze info na priva, dziękuję, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 15.05.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Czy ktoś ma namiar na dobrą ekipe murarzy z okolic Łodzi? prosze info na priva, dziękuję, poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mysz_a 15.05.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Ja mam namiary na hydraulika i elektryka... poradzą, zrobią jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 01.06.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 powiedz skąd są i daj namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicante 27.07.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Szczerze polecam Biuro Projektowe Pana Mariusza Kołodzieja z Brzezin k. Łodzi - wyręczają w kontaktach z urzędami i świetnie doradzają oraz prowadzą budowę. Największe podziękowania za SOLIDNOŚĆ i WYOBRAŹNIĘ - POZDROWIENIA DLA CAŁEGO ZESPOŁU BIURA.Cmok.W razie potrzeby podam kontakt napiszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wacława 11.08.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Czy ktoś może polecić osobę ukłądającą mozaiki, parkiety z okolic Łodzi - od strony Konstantynowa Łódzkiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wacława 24.08.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Tak jak myślałam, nikt już parkietów nie układa.............A SZKODA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelos 24.10.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Znajomi szukają solidnych wykonawców z łodzi lub okolic, którzy mogą dokończyć ocieplenie budynku z wełny. Jeśli ktoś ma jakiś godny polecenia kontakt, proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Truskawa 09.11.2006 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Witam,szukam firmy budowlanej wykonującej domy pod klucz w technologi tradycyjnej i nie ukrywam że również budowanych metodą kanadyjską - jeśli mógłby ktoś poratować będę wdzięczny. pozdrawiam Wszystkich Truskawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozabela 20.12.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Mysz_o, proszę o namiary na tych fachowców, dziękuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 27.12.2006 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Ja poproszę o namiary na dobrą ekipę do wykonania dachu dachówką ceramiczną , z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 17.01.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 A ja poproszę o namiary gdzie można zamówić wieźbę dachową oraz do dobrych dekarzy. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ravo77 26.01.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Bardzo proszę forumowiczów o namiary na solidną ekipę murarską z Łodzi.Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts