Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ŁÓDZKIE - biała lista wykonawców

Luśka

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 90
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie :D

Widzę, że tablica ogłoszeń coraz bardziej wygląda obiecująco, więc i ja coś od siebie dołożę:

Poszukiwany (WANTED):

solidna grupa wykonawców, potrafiąca rozsądnie mysleć i nie spaprać roboty (a nie ukrywam, że zależy mi, aby bylo też w miarę tanio).

Budowa domku od sierpnia br. domek ok. 118 mkw. (około, bo najprawdopodobniej będziemy poszerzać ścianę o 1-2 metry - dla celów wstawienia odpowiedniego pieca)

Jesli tylko macie namiary na takich fachowców, to nie krępujcie się i ślijcie maile, zapytania, oferty itp na priva :D

dużo dobrych słów słyszałem o ludziach "przyjezdnych" tzn z gór, czy z woj. lubelskiego (zależy im, aby szybko i dobrze zrobić, a i nocując przy budowie w baraku to przypilnują materiałów) - może ktoś budował z taką ekipą - niech też wysyła namiary.

WITAJCIE !

Poszukuje dobrej ekipy budującej pod klucz.

BŁAGAM o jakieś namiary !

Bardzo chciałabym zacząć budowe w tym roku ale jakoś na razie wszystko idzie troche pod górke :oops:

Pewnie bardziej doświadczeni z Was powiedzą że to normalne ...

Pozdrawiam i życze powodzenia

megan77

Bardzo profesjonalnie zrobili dla mnie badanie gruntu. Przyjechał Pan z takim świderkiem ręcznym i raz dwa wywiercił tyle otworów ile było trzeba. Dostałem dokumentację badania gruntu w 4 egzemplarzach (prawie jak książka).

Firma nazywa się Pracownia Geologiczno-Inżynierska i ich adres to chyba

http://www.uslugigeologiczne.pl

Pozdrawiam

M

Dzięki- ta firma geodezyjna jest chyba naprawdę dobra bo już któraś osoba z kolei mi ją poleca :p Zastanawiam się tylko co mnie taniej wyniesie zlecanie oddzielnej firmie badanie gruntu pod przydomową oczyszczalnie ścieków, czy załatwiać to już przez firmę która sprzedaje takie oczyszczalnie??? :o

A namiary na jakąś firme która rozbierze kawałek muru i gdzieś to zabierze( łącznie z utylizacją papy z dachu), dobuduje kawałek ściany, ociepli dom,otynkuje, wywali dziurę w ścianie żeby było większe przejście i tym podobne szczątkowe roboty budowlane

Pozdrawiam

Dzięki- ta firma geodezyjna jest chyba naprawdę dobra bo już któraś osoba z kolei mi ją poleca :p Zastanawiam się tylko co mnie taniej wyniesie zlecanie oddzielnej firmie badanie gruntu pod przydomową oczyszczalnie ścieków, czy załatwiać to już przez firmę która sprzedaje takie oczyszczalnie??? :o

"Firma geologiczna" chyba :) Geodezja zajmuje się czymś innym.

Co do POŚ, to każdy może zrobić odwierty, jeśli ma łopatę i czas. Problem w tym, że urząd aby dać pozwolenie na POŚ musi mieć ekspertyzę kogoś kto się zna (czyt: ma uprawnienia geologiczne). Przynajmniej tak jest u nas.

M

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

Witam wszystkich zadowolonych...!!! :D :D

Ja równiez chciałbym wpisać na biała liste firmę z woj.łódzkiego produkujaca meble kuchenne i szafy wnękowe ich prace naprawde zapieraja "dech w piersiach" :wink: i ceny bardzo przystepne jak na taki wypas!!

podam linka do ich albumu gdzie jest umieszczona część ich prac,także moja kuchnia...

http://foto.onet.pl/evyvj,nb5sg50g5cl0,u.html

oraz tel.603 43 80 80 Pan Tadeusz,właściciel.

pozdrawiam :D

• 4 weeks później...