EZS 29.01.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 więźbę i dekarzy naogół bieże się razem z dachówką. Tomek_Łódź miał dobrego dekarza, ale ceny ma kosmiczne, ja z niego zrezygnowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paszczak 15.02.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Witajcie Widzę, że tablica ogłoszeń coraz bardziej wygląda obiecująco, więc i ja coś od siebie dołożę: Poszukiwany (WANTED): solidna grupa wykonawców, potrafiąca rozsądnie mysleć i nie spaprać roboty (a nie ukrywam, że zależy mi, aby bylo też w miarę tanio). Budowa domku od sierpnia br. domek ok. 118 mkw. (około, bo najprawdopodobniej będziemy poszerzać ścianę o 1-2 metry - dla celów wstawienia odpowiedniego pieca) Jesli tylko macie namiary na takich fachowców, to nie krępujcie się i ślijcie maile, zapytania, oferty itp na priva dużo dobrych słów słyszałem o ludziach "przyjezdnych" tzn z gór, czy z woj. lubelskiego (zależy im, aby szybko i dobrze zrobić, a i nocując przy budowie w baraku to przypilnują materiałów) - może ktoś budował z taką ekipą - niech też wysyła namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megan77 22.02.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 WITAJCIE ! Poszukuje dobrej ekipy budującej pod klucz. BŁAGAM o jakieś namiary ! Bardzo chciałabym zacząć budowe w tym roku ale jakoś na razie wszystko idzie troche pod górke Pewnie bardziej doświadczeni z Was powiedzą że to normalne ... Pozdrawiam i życze powodzenia megan77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inka999 23.02.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 I ja z prośbą o pomoc w tej samej kwestii co ravo77,paszczak i megan77. Jeśli ktoś będzie im odpisywał niech podeśle i mnie namiary Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 23.02.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 jak chcecie ekipę pod klucz to pytajcie AGGI .U niej taka robiła i to całkiem nieźle , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megan77 23.02.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 jak chcecie ekipę pod klucz to pytajcie AGGI .U niej taka robiła i to całkiem nieźle , Dziękuje. Już napisałam do Aggi i czekam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 23.02.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 bo u mnie etapowo ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megan77 24.02.2007 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 bo u mnie etapowo ......... ja już sama nie wiem ... może etapowo jest lepiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 25.02.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 bo u mnie etapowo ......... ja już sama nie wiem ... może etapowo jest lepiej ? w moim przypadku tak bo łatwiej dopasować harmonogram prac do kaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UJO 26.02.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Witam A ja poprosze o namiary na solidna ekipe ogólnobudowlaną z Łodzi - to nie bedzie bdowa domu ale modernizacja, więc potrzebni sa tak naprawde ludzie od wszystiego- nie ukryam że cena też ma znaczenie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mike21pl 26.02.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Bardzo profesjonalnie zrobili dla mnie badanie gruntu. Przyjechał Pan z takim świderkiem ręcznym i raz dwa wywiercił tyle otworów ile było trzeba. Dostałem dokumentację badania gruntu w 4 egzemplarzach (prawie jak książka).Firma nazywa się Pracownia Geologiczno-Inżynierska i ich adres to chyba http://www.uslugigeologiczne.pl Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UJO 26.02.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Dzięki- ta firma geodezyjna jest chyba naprawdę dobra bo już któraś osoba z kolei mi ją poleca Zastanawiam się tylko co mnie taniej wyniesie zlecanie oddzielnej firmie badanie gruntu pod przydomową oczyszczalnie ścieków, czy załatwiać to już przez firmę która sprzedaje takie oczyszczalnie??? A namiary na jakąś firme która rozbierze kawałek muru i gdzieś to zabierze( łącznie z utylizacją papy z dachu), dobuduje kawałek ściany, ociepli dom,otynkuje, wywali dziurę w ścianie żeby było większe przejście i tym podobne szczątkowe roboty budowlane Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mike21pl 01.03.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Dzięki- ta firma geodezyjna jest chyba naprawdę dobra bo już któraś osoba z kolei mi ją poleca Zastanawiam się tylko co mnie taniej wyniesie zlecanie oddzielnej firmie badanie gruntu pod przydomową oczyszczalnie ścieków, czy załatwiać to już przez firmę która sprzedaje takie oczyszczalnie??? "Firma geologiczna" chyba Geodezja zajmuje się czymś innym. Co do POŚ, to każdy może zrobić odwierty, jeśli ma łopatę i czas. Problem w tym, że urząd aby dać pozwolenie na POŚ musi mieć ekspertyzę kogoś kto się zna (czyt: ma uprawnienia geologiczne). Przynajmniej tak jest u nas. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UJO 02.03.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Dzięki za sprostowanie oczywistej omyłki, a co do odpowiedzi to chodziło mi zupełnie o coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hustawek 06.03.2007 01:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 a ja szukam ekipy do postawienia stanu surowego zamknietego - najlepiej ok Zgierza, Ozorkowa, Leczycy, Kutna, Poddebic (ale moze byc i Lodz) itp. Domek maly ok 105 m, start (planowany) na wrzesien. Bede wdzieczny za kazdy namiar pzdr[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWSP 18.03.2007 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Poszukuję wykonawcy stanu developerskiego ( ew. pod klucz) - dom około 180 m + garaż 40m, budowa w południowej części Łodzipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giza25 23.03.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Pomóżcie mi proszę, szukam płytkarzy - takich co mieliby odrazu pomysły na ciekawe wykonanie łazienki. Inwestycja niedaleko Piotrkowa Trybunalskiego - dokładnie Przygłów. Mam do wykonania dwie łazienki i podłogi w kuchni i holu. Czekam na odzew [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz_Łódź 10.04.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Witam wszystkich zadowolonych...!!! Ja równiez chciałbym wpisać na biała liste firmę z woj.łódzkiego produkujaca meble kuchenne i szafy wnękowe ich prace naprawde zapieraja "dech w piersiach" i ceny bardzo przystepne jak na taki wypas!! podam linka do ich albumu gdzie jest umieszczona część ich prac,także moja kuchnia... http://foto.onet.pl/evyvj,nb5sg50g5cl0,u.html oraz tel.603 43 80 80 Pan Tadeusz,właściciel. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominiar 14.04.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Witam,Szukam solidnej firmy ktora zaprojektuje i wykonczy lazienke. Chcemy zrobic to kompleksowo (hydraulika, elektryka, glazura itd.) - a nie z kazdym 'Panem Zdzisiem' osobno. Prosze o namiary na priv.Pozdr, DM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrowolo 07.05.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Witam. Bardzo prosze o podanie namiarów na firmę która zajmuje się utlizacją odpadków, zwłaszcza wywozem papy z dachu. Jesli ktos ma takie namiary proszę o wiadomośc na maila lub gg:[email protected]gg 3812112 Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts