diana_ja 28.12.2010 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Witam serdecznie! Czy moglabym prosic o namiary na ta firme Gredom? I jesli mozna na Pana (Pani?) namiary zeby porozmawiac na ich temat? Bede wdzieczna za odpowiedz. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_ja 28.12.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Witam serdecznie, a czy moglabym poprosic o namiary na Pana ekipe? Bede wdzieczna, zamierzam rozpoczac budowe na wiosne 2011. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyton79 28.10.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Chyba nie ma takowej listy a jeśli jest proszę moda o skasowanie.Proponuję w tym wątku umieszczać tylko pozytywne opinie o swoich wykonawcach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 28.10.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Akurat jest. Jak masz kogoś do polecenia i nie, to wpisuj tutaj.http://forum.muratordom.pl/group.php?do=discuss&discussionid=2666 temat zamykam pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mourie 03.11.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 W wakacje remontowałam całe mieszkanie i z ręką na sercu mogę polecić człowieka, który za rozsądną cenę postawił mi ścianki działowe, skuł i położył płytki w całej łazience oraz kuchni, zrobił podwieszane sufity, wyrównał ściany i położył panele podłogowe. Wszystko zrobione dokładnie, estetycznie, czysto i z głową. Wynajęłam go z polecenia koleżanki, której bardzo ładnie wyremontował łazienkę i polecam dalej, bo takich fachowców warto polecać. Kontakt do p. Pawła - Zainteresowanych fotkami z remontu proszę o wiadomość prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heteranthera 10.01.2015 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Od paru lat są tylko tutaj posty z prośbami o podanie namiarów na ekipy godne polecenia. Może te osoby mogą się podzielić z informacjami o ekipach, które znalazły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 18.05.2015 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Ja mogę polecić ekipę z okolic Łasku i Pabianic. Pytajcie jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 18.05.2015 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 W kwestii usług hydraulicznych polecam Tomasza Kosakowskiego z BK Business w Łasku. Z tego co wiem, to wykonuje usługi również w ościennych powiatach. Solidny, uczciwy i pracuje na dobrych jakościowo materiałach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomeczekldz 16.08.2015 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 (edytowane) Z czystym sumieniem polecam firmę "Expansionem". Świadczą usługi remontowe i wykończeniowe kompleksowo. Mają swojego elektryka i hydraulika. Solidni, dokładni, terminowi (trochę się przedłużyły prace w łazience ale to ze względu na moją zmianę koncepcji, ogólnie to ok) i co najważniejsze wykonali remont w przystępnych cenach. Gładzie, zabudowy z karton gipsu, glazura i terakota i inne (remont całego mieszkania) wykonali bez zastrzeżeń. Firma "Expanisonem": 791-102-660 https://www.facebook.com/pages/Expansionem/887052424650241?sk=info&tab=page_info Edytowane 16 Sierpnia 2015 przez tomeczekldz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flopi 31.08.2015 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Witam, Poszukuję solidnej ekipy murarzy do wybudowania domku. Budowa w okolicy Grotnik.Proszę o namiary. Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robbson 20.01.2017 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Polecam Pana Grzegorza do wykanczania/remontu. U mnie i kilku moich znajomych robił mieszkanie od stanu deweloperksiego tj biały montaż, hydraulika, punkty elektryczne, Kg, gładzie, podłogi itp. U jednego kolegi poprawiał po 2 poprzednich ekipach, doradzi jak potrzeba. Telefon do Pana Grzegorza 600365559. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts