Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ŁÓDZKIE - biała lista wykonawców

Luśka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 90
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 9 months później...

W wakacje remontowałam całe mieszkanie i z ręką na sercu mogę polecić człowieka, który za rozsądną cenę postawił mi ścianki działowe, skuł i położył płytki w całej łazience oraz kuchni, zrobił podwieszane sufity, wyrównał ściany i położył panele podłogowe. Wszystko zrobione dokładnie, estetycznie, czysto i z głową. Wynajęłam go z polecenia koleżanki, której bardzo ładnie wyremontował łazienkę i polecam dalej, bo takich fachowców warto polecać.

Kontakt do p. Pawła -

Zainteresowanych fotkami z remontu proszę o wiadomość prv.

• 3 years później...
  • 4 months później...
  • 2 months później...

Z czystym sumieniem polecam firmę "Expansionem". Świadczą usługi remontowe i wykończeniowe kompleksowo. Mają swojego elektryka i hydraulika. Solidni, dokładni, terminowi (trochę się przedłużyły prace w łazience ale to ze względu na moją zmianę koncepcji, ogólnie to ok) i co najważniejsze wykonali remont w przystępnych cenach. Gładzie, zabudowy z karton gipsu, glazura i terakota i inne (remont całego mieszkania) wykonali bez zastrzeżeń.

Firma "Expanisonem": 791-102-660

https://www.facebook.com/pages/Expansionem/887052424650241?sk=info&tab=page_info

Edytowane przez tomeczekldz

• 3 weeks później...
  • 1 year później...
Polecam Pana Grzegorza do wykanczania/remontu. U mnie i kilku moich znajomych robił mieszkanie od stanu deweloperksiego tj biały montaż, hydraulika, punkty elektryczne, Kg, gładzie, podłogi itp. U jednego kolegi poprawiał po 2 poprzednich ekipach, doradzi jak potrzeba. Telefon do Pana Grzegorza 600365559.