niciacia 16.03.2004 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Od grudnia 2003, kiedy to zachowując się jak prawdziwy mężczyzna , podjąłem decyzję o budowie domu, zacząłem ponosić koszty tej decyzji. Jeśli to kogoś interesuje i chciałby zapoznać się ze szczegółami moich wydatków, to mam stronę: http://www.republika.pl/best_blebleble gdzie już w tym tygodniu zacznę zamieszczać moje wydatki związane z domem (wszystkie oprócz paliwa do mojego samochodu). W tej chwili zawartość tej strony jest nieco inna, ale proszę o odrobinę cierpliwości. W chwili, kiedy dopiszę nowe wydatki, w tym fakcie będę zamieszczał info (w tym właśnie wątku). Jeśli moderator albo administrator forum uzna temat za zbędny - nie obrażę się Jeśli ktoś miałby jakieś pytania, to bardzo chętnie odpowiem - może nie natychmiast, bo jestem trochę zapracowany Jeśli ktos skorzysta z moich wypocin i przesatanie się wahać, tylko zacznie budować, to będzie mi niezmiernie miło. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 16.03.2004 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Wyżej wspomniana strona od tej chwili ma już właściwą tematykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 02.04.2004 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Wreszcie znalazłem chwilę czesu żeby zauktualizować stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 18.04.2004 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2004 Strona została zaktualizowana, jest na niej również księga gości - gdyby ktoś zechciał dołożyć swoje uwagi.Jeśli już dopisuję post to powiem wam, że albo mam pecha, albo nie umię rozmawiać z wykonawcami (w to drugie nie wierzę) - znów mam kłopot z wykonawcą - może ktoś zna wolną ekipę z Toruniu (okolice), która ma czas, referencje i postawi mi do końca maja mury domu (od zera, bez stropów, 147 użytkowej) ? Prosżę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 25.05.2004 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 Nareszcie uporałem się ze wszystkimi kłopotami najróżniejszej maści i znalazłem chwilę, aby uzupełnić moją stronę. Są na niej umieszczone wszystkie koszty, jakie do dnia dzisiejszego poniosłem. Murarze przyjechali na budowę, mają dzisiaj zalać chudziaka i położyć izolacją. Jeśli deszcz nie spadnie to pewnie im sie uda.Zapraszam osoby zainteresowane do zapoznania się z cenami, któe obowiązują na moim terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 08.08.2004 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 Może niezbyt szybko, ale strona znów została zaktualizowana. Dodałem nawet kilka skanów zdjęć. Dodam tylko, odpowiadając na uwagi w księdze gości, że budowa jest koło Torunia, dom ma 155 p.u. Jest jednopiętrowy (czytaj parterowy) i ma lekki strop (a właściwie będzie dopiero miał) Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts