kusior 16.03.2004 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Witam!Czy ktoś może coś powiedzieć o oknach drewnianych firmy sokółka albo M&S ? Tak w ogóle to szukam do domu w Krakowie okien drewnianych (sosna raczej odpada) Podobno najlepiej kupować w pobliżu więc może ktoś wie gdzie kupić dobre drewaniane w Małopolsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ElaB 16.03.2004 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Okna drewniane Sokolka sa stosunkowo drogie. Rozmyslilam sie z ich zakupu gdy zobaczylam jak wygladaja okna tejze firmy zainstalowane na ich wlasnym budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ronin 16.03.2004 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Z całym szacunkiem, ale okna M&S napewno są droższe. Moim subiektywnym zdaniem tez sporo lepsze. Sokółka jest jednym z tańszym producentów okien drewnianych. Mam wycene od kilkunastu producentów i Sokółka oprócz Drutexu była chyba najtańsza. A, że najtańsze oferty odrzucam z zasady .... będe miał okna innej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 16.03.2004 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Na forum grupy krakowskiej [bodaj na stronie 1] polecają producenta ze Skrzydlnej - wykonuje okna drewniane, podobno dobre i tanie, tam też telefon do niego.Pozdrawiam Aishan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papachot 18.02.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Sokółka zrobiła ogromny postęp, robią nie najtańsze, ale najlepsze okna drewniane, najnowocześniejsze profile, szybkie i konkretne wyceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am76 18.02.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Ja wyceniałem okna również w Sokółce. Ale interesowały mnie modele full wypas - oni mają pełną gamę tych okien. Jeśli chodzi o wycenę to szczenka mi opadła, urzędowski był trochę tańszy, kupiłem plastiki jezierskiego premium ultra z szybą U=0,5. Bardzo mi się spodobały te okna i ich cena również - o ile dobrze pamiętam połowa tego co w sokółce. Co do okien drewnianych to producenci nie ukrywają że co 5 lat trzeba je pomalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts