Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 137
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hej Edi :) Nie.. nie mamy kominka - zrezygnowaliśmy . Salon nie będzie wąski jak się poprzestawia narożnik i TV. My też chcieliśmy na początku robić połowę piwnicy ale wszyscy nam doradzali , że jak już robić to pod całością bo koszty już nie wiele większe... i Cieszę się , że posłuchaliśmy tych rad:) W części piwnica 2 mam zrobioną pralnio-suszarnie, oraz małą roboczą kuchnie na słoiki itd :) a w piwnicy 1 Znajduję się spiżarnia . Więc poleciłabym robić pod piwnice całością... wrzucam fotkę IMG_20170224_091426.jpg

pozdrawiam :):bye:

Witam wszystkich ja również buduje Izę ,województwo świętokrzyskie .Obecnie jestem na etapie tynków bardzo podoba mi sie aranżacja salonu i kuchni Kiwi nie mogę się doczekac kiedy mój dom bedzie juz wykończony i umeblowany daj wiecej zdjęć zewnetrznych i wewnętrznych izuni.

wITAM...można BY ZOBACZYC Twoją Izę...Robiliscie zmiany w projekcie?.My planujemy piwnice pod częśćia domu.

• 2 weeks później...
Witam.

Dziękuję za odpowiedź. Byliśmy w czasie ubiegłych wakacji w okolicach Słosinka i widzieliśmy Pani dom. Wygląda bardzo dobrze - " zgrabnie" - ma dobre proporcje - zdecydowaliśmy, że ten projekt to dobry wybór. U Państwa dodatkowym atutem jest idealne dopasowanie projektu do działki i piękny widok z tarasu na jezioro. My, niestety, mamy kwadratową działkę z wjazdem od południa i musieliśmy się nagłowić, aby dobrze wpasować w nią ten projekt.

Pozdrawiam. K.M.

Katarzyno wrzuc fotki Twojej Izy

• 3 years później...