michalz2x 30.10.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Witam. Bardzo prosze o informacje czy posiadacie moze fotki domow gdzie rynna jest szara lub srebrna? Planujemy na grafitowy dach dac srebrna rynne z deska podrynnowa w kolorze sosnowym. Dzieki za wszelkie sugestie. Sprawa bardzo pilna thx. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pionan 31.10.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 my mamy szare orynnowanie (lindab) do dachu pokrytego dachówką Creaton Harmonie Neu w kolorze łupka. Wygląda całkiem dobrze. Zdjęć niestety nie posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 31.10.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 ja mam grafitowy dach (blachodachówka bratex, obróbki blacha grafit) i rynny też grafit galeco stal, odcień niemal identyczny wiec pasuje idealnie i wygląda dobrze, pomieszanie grafitu na dacho i srebra na rynnach może nie wyglądać zbyt dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 31.10.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 pomieszanie grafitu na dacho i srebra na rynnach może nie wyglądać zbyt dobrze ... bo niepotrzebnie te rynny wyeksponuje, zamiast je "wtopić" w tło grafitowego dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Rynny nie są żadną ozdobą (przynajmniej dla mnie) i nie powinny być wyróżnione dlatego najlepiej zrobić je w kolorze dachu. Wtedy będą stanowić spójną całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts