brunet wieczorową 04.11.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Hmm, muszę sprawdzić szczytową ... chodzi o to, żeby było miejsce na ocieplenie? Dokładnie tak, ścianę szczytową należy ocieplić od góry. Ja na przykład dam 18cm wełny lub styropianu (na szerokość krokwi). Ale im więcej patrzę na ten domek, to więcej widzę niedociągnięć ... . Prawda jest taka, że przy drugim domu wiedziałabym dużo więcej - na co zwracać uwagę ... Standard, u mnie podobnie. Ale te drobne w sumie niedociągnięcia nie zepsują radości z własnego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta6666 04.11.2011 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Dokładnie tak, ścianę szczytową należy ocieplić od góry. Ja na przykład dam 18cm wełny lub styropianu (na szerokość krokwi). Standard, u mnie podobnie. Ale te drobne w sumie niedociągnięcia nie zepsują radości z własnego domu Brunet wieczorową porą - Oby tak było, w sumie dla mnie najważniejsza jest konstrukcja , jak mi naprawią to podparcie daszku to się w końcu trochę odstresuję - pewnie do czasu, aż zobaczę kolejne niedociągnięcie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 04.11.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Ściany szczytowe oraz wewnętrzne skośne za wysoko podmurowane. Możliwe przemarzanie i uszkodzenie folii. Okap źle wykonany skropliny będą ściekać na podbitkę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts