marcinraven 31.10.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Dom 160 mkw piec ekogroszek Ogniwo Plus lub RBK Ekouniwersal,same grzejniki bez podłogówki instalacja w miedzi otwarta lub zamknęta .Dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 31.10.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 No popatrz, jest tu nawet jeden na forum - nick "puławiak". Można też szukać w google "kotły puławy". Polecam, bo ja u niego kupowałem parę rzeczy, no i często się tutaj wypowiada - z sensem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puławiak 31.10.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Już jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts