allbdo 31.10.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Zamierzam podłączyć do jednego komina dwie instalacje wentylacyjne z własnymi wentylatorami. Aby zapobiec wtłaczaniu powietrza z jednego pomieszczenia do drugiego w momencie gdy pracuje tylko jeden z wentylatorów należy zastosować trójnik z klapkami bądź klapę zwrotną - koniecznie gumową (metalowa wytwarza nieprzyjemny dźwięk).Czy moglibyście polecić jakieś sklepy/hurtownie w Warszawie lub w jej okolicach, w których mógłbym dostać takei części? Bardziej zależałoby mi na gumowych klapach zwrotnych - wiem, że takie istnieją, jednak mam problem z odnalezieniem sklepu, który posiada je w swoim asortymencie... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 31.10.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Bardziej zależałoby mi na gumowych klapach zwrotnych - wiem, że takie istnieją, jednak mam problem z odnalezieniem sklepu, który posiada je w swoim asortymencie... Gumowych zaworów zwrotnych seryjnie produkowanych jeszcze nie widziałem Za to w marktetach bez problemu można kupić zawory zwrotne z białego PCW (i to w co najmniej dwóch wielkościach). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts