jwbrzezinski 11.12.2017 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 mam takie samo pytanie jak kolega wyżej-może odpiszesz jak zajrzysz?[/quote tak, zwykła siatka i klej pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paraboloida 14.08.2023 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2023 Dzień dobry, to mój pierwszy wpis na forum witam więc Szanowne Grono.Sam, jako amator właśnie mierzę się z podobnym przypadkiem. Wątek przeczytałem niestety zdjęcia chyba się zdeaktualizowały.@jwbrzezinskiCzy jest szansa na ich aktualizację?Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 15.08.2023 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2023 jwbrzezinski czy na te plyty w celu wykonczenia dales zwykla siatke do styropianu z klejem? czy w stawiales narozniki?Brzeziński budował z izolatora (płyta KW), więc narożniki można dać bez obaw. Siatka do systemów dociepleń....Można też szpachlować materiałami dowolnymi. Inaczej jak w przypadku tzw ciepłych obudów (z płyt szamotowych), gdzie gips się nie nadaje. Farba natomiast w obu przypadkach zwykła emulsyjna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts