eniu 26.01.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Tak zrozumiałem na szybko. Ale konkretnie chodziło mi o polskich producentów. Bo ja pierwsze egzemplarze takowych sprzedałem w 2012 roku. Polski, wodny, z boczną podwójna szybą, bez szprosu?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 26.01.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 (edytowane) Polski, wodny, z boczną podwójna szybą, bez szprosu?! No Wiesz małopolska, to małopolska. Tutaj po cichu bez afiszowania się i gadania różne produkty powstają. No i całkiem przystępna cena. Nawet ja powoli zacząłem te produkty wdrażać do swojej oferty jako nowości. Taką mam zasadę zaczynam z "małymi producentami" a oni powoli stają się coraz więksi... Myślę, że nie warto daleko szukać, lepiej poznać i promować to co w zasięgu rzutu kamieniem. Pozdrawiam Edytowane 26 Stycznia 2013 przez bohusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 26.01.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 No to się pochwal ta nowością. Nie daj się prosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house4live 27.01.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 No to się pochwal ta nowością. Nie daj się prosić. Szczerze mówiąc również czekam Bohusz:) Wkład z podwójną szybą boczną i to bez szprosa:) ciekawe jeszcze czy szyby front + bok są dostawiane pod kątem 90 - nie łączone czy może mówisz o szybie giętej:)??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margod 27.01.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Szczerze mówiąc również czekam Bohusz:) Wkład z podwójną szybą boczną i to bez szprosa:) ciekawe jeszcze czy szyby front + bok są dostawiane pod kątem 90 - nie łączone czy może mówisz o szybie giętej:)??? Też czekam, jednak myślę, że możemy sobie czekać do ..... Gdyby coś takiego miał to już dawno, by pokazał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 27.01.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Też czekam, jednak myślę, że możemy sobie czekać do ..... Gdyby coś takiego miał to już dawno, by pokazał. Klei szyby, czeka aż wyschną. Cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosomakx4 27.01.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 (edytowane) Klei szyby, czeka aż wyschną. Cierpliwości A myślałem że Pan jest poważniejszy Cudze chwalicie a swego nie znacie, sami nie wiecie co posiadacie ...jak pisał Stach Jachowicz Oczywiste jest że łatwiej jest iść przetartym szlakiem, ja czekam na konkrety, moim skromnym zdaniem, lub jak kto woli IMHO - znacznie lepiej sprawdzić produkt, a dopiero potem pokazać go światu, jako efekt dopracowanej konstrukcji, bez wiekszych ochów i achów, poprostu coś dobrego i sprawdzonego. Czas na takie produkty i myślenie POLSKO! Edytowane 27 Stycznia 2013 przez rosomakx4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechoski 27.01.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Jednen z najlepszych wkładów z płaszczem wodnym, zaprojektowali Polacy, produkują Polacy i produkowany jest w Polsce. Właścicielem firmy jest Polak, tyle że główna siedziba firmy jest w Mele. Manfred Gerhard Rokossa ? to Polak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margod 27.01.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Manfred Gerhard Rokossa ? to Polak ? A znasz Niemca, który mówi po polsku, daje pracę dziesiątkom jak nie setką Polaków i zainwestował grube miliony właśnie w Polsce. To że ktoś urodził się w Niemczech i ma Ich obywatelstwo nie znaczy, że nie może czuć się Polakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechoski 27.01.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 W grudniu minął 1 rok zamieszkiwania i oczywiście użytkowania kominka. Jak na razie wszystko wygląda ok, żadnych pęknięć, pożarów, wybuchów sadzy i tym podobnych ;o) Znaczy się, że można samemu i będzie działać... jest dobrze zrobione, to i nie ma zadnych przykrych niespodzianek, ale czy polecałbyś taką pracę kazdemu we własnym zakresie, czy przeciętny kowalski w liczbie 8 na 10 sknociłby ten kominek wyrzucając kilka tys w błoto zamiast zaoszczędzić dwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 27.01.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 A myślałem że Pan jest poważniejszy Cudze chwalicie a swego nie znacie, sami nie wiecie co posiadacie ...jak pisał Stach Jachowicz Oczywiste jest że łatwiej jest iść przetartym szlakiem, ja czekam na konkrety, moim skromnym zdaniem, lub jak kto woli IMHO - znacznie lepiej sprawdzić produkt, a dopiero potem pokazać go światu, jako efekt dopracowanej konstrukcji, bez wiekszych ochów i achów, poprostu coś dobrego i sprawdzonego. Czas na takie produkty i myślenie POLSKO! Odmawiasz mi prawa do żartu? Mam być śmiertelnie poważny? Będę bardziej wiarygodny? A wracając do szyb. Giętych, podwójnych sprawa jest trudna do rozeznania. Lechosław kierzkowski M.G. Rokossa jest Polakiem z krwi i kości i on takie szyby ma. Tylko co z tą siedzibą firmy? A na Bohusza czekamy cierpliwie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosomakx4 28.01.2013 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Pana żart wyglądał na drwine ...A na Bohusza czekamy czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.01.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 ........Odmawiasz mi prawa do żartu? Mam być śmiertelnie poważny? Będę bardziej wiarygodny?........ I kto to mówi część 5.:D:D.Czy to aby żart .Toż to naśmiewanie.Tobie też się udzieliło t/z jest to syndrom podpatrywany jak ten nieprzyjemny albo niepożądany.Madrości zaciągnięte z sieci. a jeśli pozwolisz poczekam z tobą na bohusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 28.01.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 (edytowane) Witam Informacje na temat oferty udzielamy telefonicznie, lub osobiście u nas w Krzeszowicach w punkciku magazynowym, po telefonicznym ustaleniu terminu. tel: 602 259 809 W ostatnim czasie doszłem do wniosku, że na forum mają sens dyskusje tylko w stylu: Klei szyby, czeka aż wyschną. Cierpliwości Sorki romole, przerwa na reklamę Edytowane 28 Stycznia 2013 przez bohusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 28.01.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.01.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 ... Co machasz łapą, zadzwoń i powiedz co i jak. ....Witam Informacje na temat oferty udzielamy telefonicznie, lub osobiście u nas w Krzeszowicach w punkciku magazynowym, po telefonicznym ustaleniu terminu. tel: 602 259 809 W ostatnim czasie doszłem do wniosku, że na forum mają sens dyskusje tylko w stylu: http://forum.muratordom.pl/images/mdom_misc/quote_icon.png Napisał Kominki Piotr Batura http://forum.muratordom.pl/images/mdom_buttons/viewpost-right.png Klei szyby, czeka aż wyschną. Cierpliwości http://forum.muratordom.pl/images/mdom_misc/quote_icon.png Napisał Kominki Piotr Batura http://forum.muratordom.pl/images/mdom_buttons/viewpost-right.png Sorki romole, przerwa na reklamę ..... Myślałem ,że mu inaczej wytłumaczysz.Poczekam co eniek powie po rozmowie telefonicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 28.01.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 :bye: ... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.01.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 :bye: ... ... Co machasz tymi kuśtypyrami zadzwoń dwa razy jak cie nie pokumają albo jak cie nie stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosomakx4 28.01.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 http://kominki.owo.pl/kominki-wodne-nemo/96-unico-nemo-4-b.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 28.01.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Witam.Fajne i dobre.Natomiast w żaden sposób nieporównywalne o tym o czym wcześniej rozmawialiśmy. Nie ta "liga" - to tak jak byś porównał Dacię Sandero (ładny i tani, miejski SUV) do trzykrotnie droższej Hondy CRV ...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts