rosomakx4 28.01.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Jeśli dobrze kojarze to Bohun odezwał się w temacie podwójnej szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 28.01.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Jeśli dobrze kojarze to Bohun odezwał się w temacie podwójnej szyby I dlatego wkleiłeś nam linka do wkład z pojedynczą szybą, w dodatku łączoną, a nie giętą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margod 28.01.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 i bez podwójne szyby... Jest jeszcze opcja, że ktoś tu nie "skumał" co to podwójna szyba. Bo i skąd, Unirol takich jeszcze nie produkuje. Dla jasności wkleję prezentację takowej : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 28.01.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 No to byś się zdziwił. Akurat Unirol ma najtańszą podwójna na rynku. Gięta, prosta, do wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 28.01.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Witam. Nie no ... "zgupiałem" ... ... a dzisiaj gadałem z W. ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 28.01.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Witam. Nie no ... "zgupiałem" ... ... a dzisiaj gadałem z W. ... Pozdrawiam. No bo samo gadanie bez działania to, nic, nic, nicoś jakaś. A TU CYK MYK, krótka piłka i zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 29.01.2013 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Witam. Nie no ... "zgupiałem" ... ... a dzisiaj gadałem z W. ... Pozdrawiam. Możemy aktywnie włączyć się w sprzedaż. W. się ucieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam34 31.01.2013 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Coś nowego w temacie ? Pan Bohun coś więcej wyjawi poza tym co mamy na stronie?W ogóle Panowie jak to jest z otwieraniem takiego kominka, gilotyna to chyba lepsza opcja niżeli otwieranie z boku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam34 01.02.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Kratki pl mają jakiś glass system, to chyba podwójna szyba, z tym że nie mam pojęcia czy nie pełni głównie roli estetycznejMoże ktoś w tym roku zrobi porządny i ładny wkład narożny za rozsądniejsze pieniądze niż okolice 20kzł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 02.02.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Witam.Ta kwestia była kilka postów wcześniej opisywana ...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 03.02.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Witam. Nawiązując do tematu podwójnych szyb: http://www.kominki.org/kominki/nowosci/art,3691,wklady-unico-z-podwojna-szyba-.html Troszkę trzeba było producenta "zdopingować" żeby się pochwalił ... Bohusz ... "chapebau bas" ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 03.02.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 (edytowane) No tak.Pisałem wcześniej, że kilka w 2012 roku z dwoma szybami, wkładów z boczną szybą zamontowaliśmy i kilka sprzedaliśmy wysyłkowo.No ale tylko po wielu przymiarkach szyba jednolita się nadaje. Były "naciski" od klientów, czy nie dałoby się dzielonych.... tutaj kasa decydowała.Zresztą ja je mam już w ofercie w nowym projekcie marketingowo - sprzedażowym. No jeszcze nie dokończonym z braku czasu...http://kominki.bohusz.eu/32-kominki-wodne-unico No ale zresztą różnych nowości konstrukcyjnych w trakcie planowania jest sporo więcej, włożenia, deflektory, dedykowane sterowniki, itp. itp.No ale za wczas o nich pisać, a tym bardziej pokazywać. Edytowane 4 Lutego 2013 przez bohusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margod 05.02.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 No i widziałem tę nowość Hoxtera. Nie powiem, wygląda interesująco. Banalnie proste rozwiązanie, ale czy nie będzie problemów z zadymianiem pomiędzy szybami? Zobaczymy, może kupię go na testy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 05.02.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 No i widziałem tę nowość Hoxtera. Nie powiem, wygląda interesująco. Banalnie proste rozwiązanie, ale czy nie będzie problemów z zadymianiem pomiędzy szybami? Zobaczymy, może kupię go na testy. [ATTACH=CONFIG]167954[/ATTACH] Czyżbyś był tam, gdzie Cię nie widziałem? Jeśli tak, to pewnie zauważyłeś, ze Hoxter nie miał nic z rusztem. Widzę w tej firmie spory potencjał i szybkość w uczeniu się procesów dotyczących spalania drewna. Skłonność ta jest zdecydowanie większa, niż u naszego ulubionego producenta... Podwójna szyba, to ważki, aczkolwiek śliski temat. Wkrótce, raczej niezbędny. Warto się do niego przygotowywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 05.02.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Witam. A u W. nic między szybami nie dymi ... info sprawdzone i z pierwszej ręki ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosomakx4 06.02.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Czyżbyś polecał taki wkład z dwoma szybami made in poland ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margod 06.02.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Czyżbyś był tam, gdzie Cię nie widziałem? Jeśli tak, to pewnie zauważyłeś, ze Hoxter nie miał nic z rusztem. Widzę w tej firmie spory potencjał i szybkość w uczeniu się procesów dotyczących spalania drewna. Skłonność ta jest zdecydowanie większa, niż u naszego ulubionego producenta... Podwójna szyba, to ważki, aczkolwiek śliski temat. Wkrótce, raczej niezbędny. Warto się do niego przygotowywać ano.. byłem. Przyglądam im się uważanie od początku. Zobaczymy może coś z tego "przyglądania" wyjdzie. Szkoda Piotr, że nie pogadaliśmy w Wels, może będzie okazja na ISH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 06.02.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 ano.. byłem. Przyglądam im się uważanie od początku. Zobaczymy może coś z tego "przyglądania" wyjdzie. Szkoda Piotr, że nie pogadaliśmy w Wels, może będzie okazja na ISH. ISH mogę czasem odpuścić. Ale jest inna okazja. Zadzwoń do Salonu Kratek pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomaszJJ 17.11.2013 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Szukam informacji na temat kominków steatytowych narożnych, chodzi mi o ceny, znalazlem rózne modele http://nunnauuni.com.pl/kategoria-cieplna-3http://eko-kamin.pl/pl.t.2.0.steatytowe-piece-narozne.-.html te kominki sa bardzo ładne ale na żadnej stronie nie znalazłem cen. Ogladalem program na tvn http://tvnmeteo.tvn24.pl/wideo/piece-i-kominki-ze-steatytu-cz-i,46,1,944535.html i bardzo mnie te kominki zainteresowaly i planuje wlasnie kominek narożny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 18.11.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Witam.No przecież wszelkie informacje masz na stronach do których linki podałeś ... i u producentów / importerów tych rzeczy ...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts