Redakcja 31.10.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 http://cdn7.muratordom.smcloud.net/t/file/32/72/fc/3272fc4a5a1171b5.JPG Aż trudno w to uwierzyć. Pod Bydgoszczą w miejscowości Murowaniec wielu budujących szukało wsparcia na Forum Muratora. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że często okazywało się, że sąsiad, i kolejny budujący, i jeszcze kolejny to forumowicze. Poznawali się dzięki Forum MURATORA, a dziś tworzą grupę przyjaciół i ludzi wspierających się w budowie i w codziennym życiu; także świetnie bawiących się razem, co widać na zdjęciu. No to mamy zabawę z nagrodami dla Forumowiczów. Czy potraficie powiedzieć kto jest kto na zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 07.11.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Na zdjęciu klany: Aga-Żona Facia, RobertEs, Horatio, Tomek*, Marcin z Bydzi, AsiaGo, dori, Kola, alex_ Właściwie wszyscy, poza Agą Faciową, jesteśmy z Murowańca k. Bydgoszczy. Jest nas tutaj więcej, choćby Gacuś czy Inez, Marczysław, Georgio… Zakładam, że sporo jest tez z nowej ekipy, bo osiedle rośnie w oczach. Może się „pokażecie”? "Zintegrujmy się" Nas to forum połączyło, przez nie się poznaliśmy!. Wspólne tematy, podobne etapy, nas zbliżyły. I nadal, mimo już domów wybudowanych, mamy wspólne klimaty: dzieci w podobnym wieku, aranżacje ogrodów, dyskusje na temat opału ... Spotykamy się często czy to przy wspólnym grillowaniu, przyjęciach urodzinowych czy specjalnych imprezach nie tylko karnawałowych, czy też – jak ostatnio – przeprowadzaliśmy AsięGo już do nowego domku! Wszystkich, których wymieniłam i tych nie wymienionych jeszcze, pozdrawiam gorąco!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek104 09.11.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Super, że nasze okolice rosną w siłę! Ja jestem z Ciela, także mam do Was rzut beretem Szukam teraz projektu domu z dwoma garażami, od wiosny ruszam z budową w Żołędowie. Czy może ktoś z Was mógłby mi coś podpowiedzieć, pokazać na żywo jakiś projekt? Uparłem się na dwa garaże i pokój dzienny w granicach 40m. Rysunki rysunkami, a co na żywo to na żywo.. Ma ktoś z Was chatę z dwoma garażami i użytkową do 150m? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 10.11.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Na zdjęciu klany: Aga-Żona Facia, RobertEs, Horatio, Tomek*, Marcin z Bydzi, AsiaGo, dori, Kola, alex_ Właściwie wszyscy, poza Agą Faciową, jesteśmy z Murowańca k. Bydgoszczy. Jest nas tutaj więcej, choćby Gacuś czy Inez, Marczysław, Georgio… Zakładam, że sporo jest tez z nowej ekipy, bo osiedle rośnie w oczach. Może się „pokażecie”? "Zintegrujmy się" Nas to forum połączyło, przez nie się poznaliśmy!. Wspólne tematy, podobne etapy, nas zbliżyły. I nadal, mimo już domów wybudowanych, mamy wspólne klimaty: dzieci w podobnym wieku, aranżacje ogrodów, dyskusje na temat opału ... Spotykamy się często czy to przy wspólnym grillowaniu, przyjęciach urodzinowych czy specjalnych imprezach nie tylko karnawałowych, czy też – jak ostatnio – przeprowadzaliśmy AsięGo już do nowego domku! Wszystkich, których wymieniłam i tych nie wymienionych jeszcze, pozdrawiam gorąco!!! Troszkę prywaty z mojej strony Dzięki RobertEsowi poznaliśmy jego kuzynkę (sąsiadkę - niestety nieforumowiczkę), była wsparciem nie tylko pielęgniarskim w pierwszych miesiącach macierzyństwa. A ciuchów dziecięcych na dobre 2 lata starczyło . Teraz na szczęście można się odwdzięczyć, gdyż sama jest mamusią małej istotki. Ale to było zaraz po tym jak Inez_2007 wspierała mnie w ciąży, gdy mnie w niej o trymestr wyprzedzała . Teraz pociechy razem z Dorisową, Kolową i RobertEsową są w jednym przedszkolu Ale w okresie ciążowym w tym samym czasie co Dorisowa i Kolowa dołączyła Marczysława i Kasia Marcina z Bydzi . Och jak ja i Kolowa z rozrzewnieniem chiba wspominamy te cykliczne (doroczne) imprezy u RobertEsów.Ale się działo jutro rocznica Georgio po rozmowach "przy płocie" zakupił tu działkę, gdzie już postawił dom i mieszka. Dziękuję za tą podwózkę w czerwcu 2007 jak autko nie działało :* Potem po "wspólnej" akcji udało się wytyczyć Jego i Marczysławy ulicę, bo to jeszcze pole było Od Gromala i chyba Tomka* odkupiliśmy pozostałe bloczki, co pozwoliło na zbudowanie garażu u mnie. Okna "całe" forum chyba złapało od M&S i elektryka dzięki m.in. Faciom A jakie dyskusje były nad niezbędnością zmywarki w domu z Kolową Olek i Asia, Gromal, Georgio, Maciejko, Adi... odezwijcie się jakie były Wasze początki pozdrawiam PS a o co Gacol focha złapał to nie mam pojęcia Do Szanownej Redakcji: Trzymam za słowo co do wsparcia parafialnej biblioteki egzemplarzami "Muratora". Zbieram siły na jej prowadzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 10.11.2011 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Jest nas tutaj więcej, choćby Gacuś czy Inez, Marczysław, Georgio… Tak tak , jestem jestem choć nie byłem . Bardzo dziękuję za zaproszenie na sesję fotograficzną naszej grupy na którą niestety nie dotarłem . Ale myślami byłem z Wami, więc można powiedzieć że też jestem na tej fotce Czasu upłynęło już sporo ale jak dziś pamiętam moje pierwsze odwiedziny w Murowańcu i u kogo i z kim piłem pierwszą herbatkę . Pamiętam pierwsze imprezy , ogniska , wywiady telewizyjne w związku z włamaniami itd . Można by tego wymieniać sporo .... Jesteście SUPER !!! Pozdrawiam Wszystkich !!! PS a o co Gacol focha złapał to nie mam pojęcia Pani Alino , mój nick na tym Forum to GACUŚ , a na chrzcie dali mi Wiesław - to tak dla przypomnienia . A jeżeli ma Pani luki w pamięci , to zapraszam do mnie , z miłą chęcią je uzupełnię i odświeżę . Zapraszam i pozdrawiam . Wiesiek , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 13.11.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Mi również nie udało się dotrzeć na sesję fotograficzną ale serdecznie wszystkich sąsiadów pozdrawiam ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 06.12.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Pozdrawiam również wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 08.03.2012 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Pozdrowienia dla Wspaniałej grupy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Donuś 12.03.2015 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Wpadam by się przywitać Jako że również budujemy w Murowańcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 12.03.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Wpadam by się przywitać Jako że również budujemy w Murowańcu Witamy bardzo serdecznie, chociaż już przenieśliśmy kontakty do życia codziennego i spotykamy się na kawie Jeśli można spytać to, w której części budowa?? pozdrowionka z Murowańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Donuś 13.03.2015 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Witamy bardzo serdecznie, chociaż już przenieśliśmy kontakty do życia codziennego i spotykamy się na kawie Jeśli można spytać to, w której części budowa?? pozdrowionka z Murowańca Fajnie ze cały czas utrzymujecie kontakt My budujemy na Bursztynowej Widac od nas dom Inez Własnie dach się powoli konczy . Pozdrawiam wszystkich przyszłych sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 18.03.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Fajnie ze cały czas utrzymujecie kontakt My budujemy na Bursztynowej Widac od nas dom Inez Własnie dach się powoli konczy . Pozdrawiam wszystkich przyszłych sąsiadów Weh to druga strona wsi Okazuje się, że wszyscy mamy dziecięcia w podobnym wieku Działo się na wsi jak się wszyscy wprowadzili pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts