askala 31.10.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Pękła mi jedna szybka w takich drzwiach, nie wiecie jak się do niej dostać ? http://www.drewno-hurt.com/drzwi_wewnetrzne,1,499# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 31.10.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Nie da sie otworzyc tej strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.10.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Musisz zdjąć listwy, choć to łatwe nie będzie, bo pewnie są klejone, ale innego wyjścia nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askala 01.11.2011 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 drzwi drewno-hurt Viking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 01.11.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Raczej nie powinno tak być żeby nie dało się szyby wymienić,poszukaj z jednej lub drugiej strony czy nie ma na listwie śladów gwożdzików.Jeżeli są to trzeba je bardzo delikatnie wyjąć i już nie powinno być trudno tylko,uwaga listwy może trzeba będzie lekko wygiąć środkiem żeby wyszłyEw. napisz do producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 01.11.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 na bocznej krawędzi drzwi w okolicach uszczelki lub obok powinny być takie zaślepki, trzeba je wyjąć i przez te otwory wysunąć szybęmogę się mylić ale znaczna część drzwi tego typu tak ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askala 02.11.2011 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Na bocznej krawędzi niczego nie zauważyłem, nie spodziewałbym się takich rozwiązań w drzwiach za 300 zł. Na listwach widziałem malutkie dziurki jakby po gwoździkach, tak jakby były wbite głęboko (albo to jakieś zszywki). Jak nie widać ich końcówek to ciężko będzie je wyjąć. W sobotę się dokładnie przyjże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 02.11.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Na bocznej krawędzi niczego nie zauważyłem, nie spodziewałbym się takich rozwiązań w drzwiach za 300 zł. Na listwach widziałem malutkie dziurki jakby po gwoździkach, tak jakby były wbite głęboko (albo to jakieś zszywki). Jak nie widać ich końcówek to ciężko będzie je wyjąć. W sobotę się dokładnie przyjże. w takim razie pozostaje wyciąganie ramek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 05.11.2011 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Jak widać dziurki to na pewno są gwożdzie .Musisz delikatne przez jakiś miękki klocek pobijać listwę od spodu(od środka do brzegów)i powinna puścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 05.11.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Najlepiej użyć w miarę szerokiego (min 3-5cm) klina drewnianego, pcw - - ew. szpachelki (tylko ta jak będzie za twarda to zrobi wgniecenie. Podważać przez coś płaskiego - by uniknąć tego wgniecenia. I zdejmować listwy kolejno - dłuższe, potem krótsze (wygląda że ta listwa jest całościowa - nie tylko do pojedyńczych szybek). Szklo może być jeszcze podklejone silikonem do poprzeczek.... A metoda prostsza - zabierz całe skrzydło do szklarza - u nich takie prace to codzienność i będą do tego lepiej przygotowani:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts