Andrzej Wilhelmi 11.11.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Płatew niewiele przeszkadzała, można ją było ominąć ale murarz poszedł na łatwiznę. Teraz radzę dołożyć kawałek płatwi przez 3 pola 4 krokwie i skręcić śrubami minimum M 12 z dużymi podkładkami z istniejącą płatwią. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DACxxxAZ 11.11.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 ho ho teraz trzeba będzie wymazać ten kawałek płatwi z projektu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 11.11.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Czy my przypadkiem nie mamy tego samego majstra Jak oglądam twoje zdjęcia to normalnie jak bym widziała moją więźbę - tak samo paskudna Ale u Ciebie ta przecięta płatew to masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owp 12.11.2011 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Andrzej W. - dzięki za radę. Kwito - może to ta sama ekipa, tak dobrze im idzie, że rozwinęli działalność na cały kraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krizi 13.11.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Takie błędy ja u Ciebie są codziennością wśród ekip pseudo-ciesielskich i na większości budów mam tą nieprzyjemność właśnie coś takiego oglądać przy okazji ekspertyz reklamacyjnych. Niedouczenie, brak fachowości wykonania oraz estetyki samego dzieła to rzecz normalna w kraju gdzie np.murarz lub dekarz albo jeszcze ktoś innej profesji jest jednocześnie cieślą.Pomijając wadliwie zamocowaną murłatę, proponuję powzmacniać dodatkowo miejsca połączeń krokwi z murłatą łącznikami krokwiowo-płatwiowymi a reszta uwag jak kolega Andrzej napisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owp 23.11.2011 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Poprawiono u mnie to co pisaliście. Facet od więźby to wcale nie murarz, twierdzi, że robi w tym od 30 lat i wymienione błędy nie są jego winą - robił z materiału jaki dostał. Odbioru jeszcze nie ma, więc i pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elka51 24.11.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Kierownik na tej budowie istnieje chyba tylko na tablicy informacyjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts