tomek131 03.11.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Indiana to robisz to WM u mnie?Tylko nie to z marżą 150% za 20tys.Rozsądne ,dla kolegi z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Indiana_ 03.11.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Na razie nic o tym nie wiem, ale czemu nie Ale kiedy się budujesz i gdzie, bo jak daleko i za miesiąc trzeba wejść to może być ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerado28 03.11.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Indiana - mam Nikola i też on nie ma odprowadzenia skroplin. Panie kolego - dobrze zaglądnij z tyłu - odprowadzenie skroplin jest napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redlum 03.11.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 No właśnie Redlum, jak to masz z tym kondensatem, przecież z racji budowy i sprawności z Nikola i Bartosza leje się ciurczkiem Może gdzieś z tyłu masz wylot? Gdzieś być musi. mam wyprowadzoną na strych rurkę do kanalizacji - ale instalator powiedział że NIKOL 320 nie ma odprowadzenia skroplin i mi go zakleił jutro zadzwonię do nikola i zapytam się co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 05.11.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 instalator powiedział że NIKOL 320 nie ma odprowadzenia skroplin i mi go zakleił o ja pierd..e, jeśli nie ma odprowadzenia skroplin to co ten kolo zakleił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 05.11.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 teraz reku bulgocze i można do niego wrzucić pranie. Ale reszta jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redlum 05.11.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 o ja pierd..e, jeśli nie ma odprowadzenia skroplin to co ten kolo zakleił? zakleił rurkę do kanalizacji wyprowadzoną na strych - bo śmierdziało nie dzwoniłem do nikola - bo w dzień wypadło mi z głowy - za to wczoraj wieczorem obejrzałem cały rekuperator na około oraz w środku - i nic - nie ma żadnego wyprowadzenia oraz brak wilgoci w środku. Filtry trochę zapchane i trzeba wymienić - ale to już inny temat Ktoś z was ma NIKOL-a 320 ? Mógłby zrobić fotkę jak te wyprowadzenie skroplin wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Indiana_ 05.11.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Teraz to jeszcze możesz mieć sucho, ale przy -5 czy lepiej -10 powinno się lać. U mnie z mniej sprawnym wymiennikiem (wywiew mniej się schładza, czyli automatycznie mniej wody się wykrapla), w tym roku już dość konkretnie kapało. Chyba że masz 20% wilgoci w chacie, to wtedy wypływ skroplin rzeczywiście niepotrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 05.11.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 ....... Ktoś z was ma NIKOL-a 320 ? Mógłby zrobić fotkę jak te wyprowadzenie skroplin wygląda? nikola nie mam (jeszcze?) ale jeśli chcesz to mogę ci puścić na maila pdf-a ze specyfikacją techniczną - instrukcja, tam jest nie najlepsza co prawda ale fotka wyprowadzeń odpływu i sposób montażu syfonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerado28 05.11.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 zakleił rurkę do kanalizacji wyprowadzoną na strych - bo śmierdziało nie dzwoniłem do nikola - bo w dzień wypadło mi z głowy - za to wczoraj wieczorem obejrzałem cały rekuperator na około oraz w środku - i nic - nie ma żadnego wyprowadzenia oraz brak wilgoci w środku. Filtry trochę zapchane i trzeba wymienić - ale to już inny temat Ktoś z was ma NIKOL-a 320 ? Mógłby zrobić fotkę jak te wyprowadzenie skroplin wygląda? Podaj email na priv, postaram się przesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 06.11.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 instalator powiedział że NIKOL 320 nie ma odprowadzenia skroplin i mi go zakleił kolejny spawacz piszący opery na dodatek w brailu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts