amalfi 04.11.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Zawiesić nie zawiesili , latać Wronie nie dają ... przypadek ? Z tego co wiem, to miał w sobote lecieć do Hanoi, ale wziął urlop, żeby odpocząć po tym szumie medialnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 04.11.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 (edytowane) Z tego co wiem, to miał w sobote lecieć do Hanoi, ale wziął urlop, żeby odpocząć po tym szumie medialnym. Wziął , czy mu wzięli... Mam nadzieję ,że faktycznie to jego pomysł . Sytuacja zresztą jak najbardziej temu sprzyja . Wyobrażasz sobie jego żonę jak go żegna w sobotę ? ! Edytowane 4 Listopada 2011 przez eniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.11.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Wziął , czy mu wzięli... Mam nadzieję ,że faktycznie to jego pomysł . Sytuacja zresztą jak najbardziej temu sprzyja . Wyobrażasz sobie jego żonę jak go żegna w sobotę ? ! Zależy jakie ma układy z żoną. A tak poważnie, to wcale się nie dziwię, że chłopina chce odpocząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 04.11.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 (edytowane) Zawiesić nie zawiesili , latać Wronie nie dają ... przypadek ? Wedle tego co wczoraj powiedział prezes LOT Marcin Piróg, to jutro ma lecieć do Hanoi, podobno tak jak miał w grafiku http://www.polskieradio.pl/7/129/Artykul/472373 (końcówka rozmowy) PS. O urlopie wcześniej nie widziałem. Jeśli zdecydował się na kilka dni zniknąć ze świecznika tow sumie mu się nie dziwię. Edytowane 4 Listopada 2011 przez G.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 04.11.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Sama bym go na urlop wyprosiła. Zwłaszcza, że bezpośrednio po zdarzeniu nie wychodził z różnych mediów. Nie wiem jakim cudem nie było go w mojej lodówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 04.11.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 film ze środka lądującego Boeinga nie skomentuję pomysłu filmowania w takiej chwili.... chociaż myślę, że pasażerowie nie mieli pojęcia o skali zagrożenia o stąd taka "beztroska" autora filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 04.11.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 beztroska??? przecie on to dla potomnych nakręcił i jutuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.11.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 beztroska??? przecie on to dla potomnych nakręcił i jutuba Chyba tak, bo sie nawet pokazał. Myślałam, że to jakiś szczyl filmuje, a tu jednak nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 04.11.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Wszystko tam widziałam oprócz beztroski...A co miało być? Wrzask i próby skakania przez okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.11.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Wszystko tam widziałam oprócz beztroski... A co miało być? Wrzask i próby skakania przez okna? Widać nie było, ale słychać trochę tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.11.2011 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 "Siedzimy sobie teraz w lobbie" :rotfl: zabawne A z tekstem "mógłby teraz wybuchnąć" mnie gość wqrwił, debil jeden,mało miał atrakcji ??? A w ogóle, to ładny tył fotela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 04.11.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 specyficzny typek ...ale kasiorkę za filmik pewnie przytulił ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.11.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 "Siedzimy sobie teraz w lobbie" :rotfl: zabawne a potem oglądamy to razem na widele Akcja na lotnisku też wygląda na perfekcyjnie przygotowaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 05.11.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Przyznam, że oglądałam to wcześniej do momentu ewakuacji... Operator głupszy od kamery, ale i tak się cieszę, że żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 05.11.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 A z tekstem "mógłby teraz wybuchnąć" mnie gość wqrwił, debil jeden,mało miał atrakcji ??? Przewijałam to ze cztery razy, bo nie mogłam uwierzyć własnym uszom....Miałam nadzieję, że "Mógłby wybuchnąć, kurde, teraz" ma być głosem lęku i obawy o innych. Ale jednak raczej nie. Tam słychać nadzieję w głosie.... Ja żyję, to teraz jakby Ci co mi poniekąd dupę ratowali (obsługa naziemna) mogłaby zginąć, żebym miał co filmować..... No słów brak. Dobrze, żeś gębę pokazał "Dziadku", jak Cię spotkam, to Ci przywalę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 05.11.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Dobrze, żeś gębę pokazał "Dziadku", jak Cię spotkam, to Ci przywalę!!! ....i ode mnie ze dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 05.11.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Ponoć w jaja boli bardzo:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2011 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Ponoć w jaja boli bardzo:sick: Ręką się brzydzę ale jak Go spotkam to z buta przywalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 06.11.2011 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Wątek skończył sie mordobiciem ? Zostawcie coś dla mnie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.11.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Wątek skończył sie mordobiciem ? Zostawcie coś dla mnie !! Jajobiciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts