non36 02.11.2011 02:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 (edytowane) Witam, jestem w trakcie remontu dachu po zdjęciu eternitu.Dach o niewielkim spadku, więc zdecydowałam się na papę.Pierwsza warstwa (podkład TES Clasic SBS 4mm) już położona, dziś położono pierwsze dwa pasy papy wierzchniego krycia (Boerner Monoplex 250 s5 sbs). Pas nadrynnowy idzie na podkład, na to krycie właściwe i moje pytanie: czy i ewentualnie ile wierzchnia papa ma być wysunięta? U mnie brzeg Boernera jest równo z okapem. Czy to jest ok? Nie powinien być zagięty jak obróbka w kierunku rynny? Edytowane 2 Listopada 2011 przez non36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 02.11.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Dobrze. Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
non36 02.11.2011 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Dziękuję, Mistrzu, liczyłam na Twoją odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 02.11.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts