JacekJI 02.11.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Witam, W tym tyg myślę zasypać fundament piachem ale wcześniej chce zrobić kanalizacje.I mam parę pytań. 1. Rura do domu wchodzi na jakiejś głębokości 1m od góry fundamentu, a spad powinien być po domu 2 % niby, czy muszę od tego -1m puścić kawałek "pionu" żeby zmniejszyć te spady przykładowo na -0,5m? i potem trójnik itd. czy może być większy spad? opinie słyszałem rożne. 2. W projekcie mam narysowane tylko rury 110, wanien, pryszniców na dole nie mam tylko umywalki i kibelek, rura pod ubikacje idzie do rogu jakieś 0,5 m od kibelka, słyszałem że potem można doprowadzić dalej we właściwej wylewce, ale czy nie lepiej od razu tam gzie ma być sedes? i czy trzeba już wiedzieć jaki będzie się miało konkretny sedes? 3. w Kuchni tak samo mam narysowane tylko do rogu rura, to co potem zmywarka,umywalka po ścianie się prowadzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekJI 03.11.2011 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 nie aktualne:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts