corp5 02.11.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 (edytowane) Witam mam do sprzedania projekt domu jednorodzinnego z zespołem przedszkolnym w parterze robiony na zamówienie.Dom o całkowitej powierzchni 398,27 m2 + taras 51,87 m2. Budynek został zaprojektowany na działkę 526 m2powierzchnia całkowita zabudowy 238,22 m2Jest to idealny projekt dla osób które posiadają działkę na której usługa może stanowić tylko 30% całej zabudowy projekt w 4 egzemplarzach posiada wszystkie uzgodnienia (BHP , straż pożarna , sanepid itp.) projekt kosztował mnie 15.000 zl i sprzedaję, ponieważ dokupiłem sąsiednią działkę i buduję większy kompleks sportowo – przedszkolny na innym projekcie. Można bez problemu zmienić koncepcje i rozkład pomieszczeń. Nie mam czasu aby rozpisywać się na temat zalet tej inwestycji. (zamiast przedszkola można zmienić na sklep ,biura, itp.)Więcej informacji udzielam telefonicznie bądź mailowo.Cena:5500zl!!!!tel. 796-796-423 e-mail [email protected] Edytowane 3 Listopada 2011 przez corp5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts