Domi87 03.11.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Witam! Chciałabym zapytać Was o poradę przy ułożeniu pomieszczeń (i mebli/stref) w moim przyszłym mieszkaniu (budowa się dopiero rozpoczęła, więc mogę wprowadzić jeszcze zmiany). Oto pierwotny plan mieszkania: Mieszkanie obecnie dla 2 osób (młode małżeństwo), ale możliwe, że w najbliższym czasie będzie nas więcej:P Zależy mi na: - dużej ilości szaf/garderobie (ale bez szaf w salonie) - miejscu do pracy, najlepiej jeżeli dałoby się w jakiś sposób je ukrywać w razie potrzeby, bo zazwyczaj na moim biurku jest mega bałagan, pełno dokumentów itp. - kuchnia pół-otwarta na salon - umieszczeniu w salonie sporego rozkładanego stołu - kąciku telewizyjno-wypoczynkowym - chętnie zlikwiduję oddzielne WC. Nie jest mi ono potrzebne Z góry dziękuję za Wasze sugestie! Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frelka 03.11.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Nie potrafię niestety doradzić zmian, ale na pewno przydałby się rzut mieszkania z dokładnymi wymiarami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts