rosomakx4 03.11.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Witam Jak w temacie ,chcę tej zimy zrobić cały system rekuperacji w nowo budowanym domu i szukam sprawdzonej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dareckyy 03.11.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Polecam tą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek131 03.11.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Pogadaj z forumowiczem Indiana.On jest chyba z Chrzanowa, to do Gliwic smyrnie szybko jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosomakx4 09.11.2011 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Indiana niestety nie odpowiada na moją wiadomość Macie jeszcze inne propozycje sprawdzonych fachowców ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Indiana_ 09.11.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Nie dostałem żadnej wiadomości, ale niestety najbliższy wolny termin to i tak mam jakoś latem - zimą nie da rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leniin 09.11.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Polecam indiana u mnie bedzie zakladal. Rzeczowy koles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosomakx4 11.11.2011 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 (edytowane) Bo jesteś Indiana_ ,napisałem do kogoś innego Szkoda, w sumie nie wiedziałem że temat reku jest zimą tak obleganyA zimą musze zrobić co najmniej orurowanie bo chcę podwiesić sufityW ogóle mam dylemat jaki rekuperator i gdzie umieścić ,kotłownia z piecem na eko groszek się nadaje? Edytowane 11 Listopada 2011 przez rosomakx4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Indiana_ 11.11.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Od biedy nadaje się, tylko że instalacji po roku w tym pyle nie można będzie nazwać pokazową, co jednak nie przeszkadza w prawidłowej pracy Reku można podwiesić pod stropem (byle nie nad kotłem), tak że nie będzie przeszkadzał. Kotłownia z kotłem węglowym musi być wentylowana grawitacyjnie, nie może być tam wywiewów ani nawiewów WM. Duża ta kotłownia? Jak nie znajdziesz nikogo, to pisz na priv, bo w sumie jak domek nieduży i są sufity podwieszane (czyli prosta instalacja), to kilka dni zawsze się znajdzie w styczniu / lutym. PS Indiana to chyba też mój nick, tylko że sprzed kilku lat i nie pamiętam do niego hasła, więc założyłem nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sti 11.11.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Witam Jak w temacie ,chcę tej zimy zrobić cały system rekuperacji w nowo budowanym domu i szukam sprawdzonej firmy Może http://www.karbon.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 11.11.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 gość, który prowadzi tego bloga wydaje się być starannym ale nie załapał wszystkiego, jego wywody na temat ciepła entalpii i konieczności stosowania nagrzewnic są do przeróbki, najprawdopodobniej instalację wykona poprawnie ale centralek nie ogarnia właściwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tifa 22.08.2016 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Witam serdecznie, Chciałam ponowić pytanie. Planuję rozpoczęcie budowy na wiosnę w przyszłym roku i szukam sprawdzonej firmy od rekuperacji/wentylacji mechanicznej z okolicy Gliwic (projekt+wykonawstwo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts