flm 23.08.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) OFERUJĘ PAŃSTWU KOMPLEKSOWE WYKONANIE ŁAZIENEK A TAKŻE WYKOŃCZENIE OD STANU DEWELOPERSKIEGO POWIERZONE PRACE WYKONUJE FACHOWO, STARANNIE I TERMINOWO ZA POMOCĄ WYSOKIEJ JAKOŚĆI MASZYN DO CIĘCIA PŁYTEK (ŁUKI,SZLIFOWANIE NA MOKRO) WYKONUJE M.IN. -UKŁADANIE GLAZURY,TERAKOTY,GRESU,KAMIENIA -SZLIFOWANIE PŁYTEK POD KĄTEM 45 STOPNI -CIĘCIE PO ŁUKU -ZABUDOWY GEBERITY,PÓŁKI ITP -ZABUDOWY WANIEN,BRODZIKÓW -NIETYPOWE ZABUDOWY Z G/K -SUFITY PODWIESZANE -MONTAŻ OŚWIETLENIA LED,HALOGEN -GŁADZIE,SZLIFOWANIE BEZP. MALOWANIE -KOMPLEKSOWA HYDRAULIKA I ELEKTRYKA -DEMONTAŻ I MONTAŻ DRZWI -USUWANIA STAREJ GLAZURY I TERAKOTY -STAWIANIE ŚCIANEK,LUKSFERY ITP BEZPŁATNA WYCENA PO OBEJŻENIU OBIEKTU BEZ UKRYTYCH KOSZTÓW KLIENT OTRZYMUJE KOSZT KOMPLEKSOWEGO WYKONANIA USŁUGI Z MOŻLIWOŚCIĄ DOSTARCZENIA POTRZEBNYCH MATERIAŁÓW NA MIEJSCE ZAPRASZAM DO SKORZYSTANIA Z MOICH USŁUG NA TERENIE KRAKOWA I OKOLIC DO 20-30KM zapraszam kontakt tel.666300668 Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez fl***m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flm 24.08.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flm 24.08.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 zapraszamy do współpracy i poszerzenia grona zadowolonych klientów,Pozdrawiam!!! tel.666-300-668 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flm 29.08.2012 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 WYKONUJEMY TYNKI GIPSOWE MASZYNOWE NA TERENIE WOJEWÓDZTWA MAŁOPOLSKIEGOTynki gipsowe agregatem gwarantują Państwu maksymalnie szybkie wykonanie tynku przy zachowaniu wszelkich standardów jakości.Naszą domeną nie jest wyśróbowana do granic opłacalności cena, lecz jakość wykonanego tynku. Zapraszamy do współpracy. KONTAKT :KRZYSZTOF TEL. 666300668 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flm 31.08.2012 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Tel. 666300668 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flm 31.08.2012 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Tel. 666300668 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flm 04.09.2012 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 OFERUJĘ PAŃSTWU KOMPLEKSOWE WYKONANIEŁAZIENEK A TAKŻE WYKOŃCZENIE OD STANUDEWELOPERSKIEGOPOWIERZONE PRACE WYKONUJE FACHOWO,STARANNIE I TERMINOWO ZA POMOCĄWYSOKIEJ JAKOŚĆI MASZYN DO CIĘCIA PŁYTEK(ŁUKI,SZLIFOWANIE NA MOKRO)WYKONUJE M.IN.-UKŁADANIE GLAZURY,TERAKOTY,GRESU,KAMIENIA-SZLIFOWANIE PŁYTEK POD KĄTEM 45 STOPNI-CIĘCIE PO ŁUKU-ZABUDOWY GEBERITY,PÓŁKI ITP-ZABUDOWY WANIEN,BRODZIKÓW-NIETYPOWE ZABUDOWY Z G/K-SUFITY PODWIESZANE-MONTAŻ OŚWIETLENIA LED,HALOGEN-GŁADZIE,SZLIFOWANIE BEZP. MALOWANIE-KOMPLEKSOWA HYDRAULIKA I ELEKTRYKA-DEMONTAŻ I MONTAŻ DRZWI-USUWANIA STAREJ GLAZURY I TERAKOTY-STAWIANIE ŚCIANEK,LUKSFERY ITPBEZPŁATNA WYCENA PO OBEJŻENIU OBIEKTUBEZ UKRYTYCH KOSZTÓW KLIENT OTRZYMUJE KOSZTKOMPLEKSOWEGO WYKONANIA USŁUGIZ MOŻLIWOŚCIĄ DOSTARCZENIA POTRZEBNYCHMATERIAŁÓW NA MIEJSCEZAPRASZAM DO SKORZYSTANIA Z MOICH USŁUGNA TERENIE KRAKOWA I OKOLIC DO 20-30KM zapraszam kontakt tel.666300668 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flm 04.09.2012 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 ........Tel. 666300668 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flm 09.09.2012 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 WYKONUJEMY TYNKI GIPSOWE MASZYNOWE NA TERENIE WOJEWÓDZTWA MAŁOPOLSKIEGOTynki gipsowe agregatem gwarantują Państwu maksymalnie szybkie wykonanie tynku przy zachowaniu wszelkich standardów jakości.Naszą domeną nie jest wyśróbowana do granic opłacalności cena, lecz jakość wykonanego tynku. Zapraszamy do współpracy. KONTAKT :KRZYSZTOF TEL. 666300668 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flm 09.09.2012 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 zapraszam kontakt tel.666300668 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flm 14.09.2012 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 kontakt tel.666300668 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EgonO 15.09.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Nie polecam usług Pana Krzysztofa. Zainteresowany tą ofertą zadzowniłem, umówiłem się dogadaliśmy na miejscu cenę za flizowanie łazienki. Wszystko wyglądało ok. 2 dni przed planowaną realizacją zaproponowałem podpisanie umowy i podesłałem jej wzór do Pana Krzysztofa. W odpowiedzi dostałem umowę w której nie było już punktów o konsekwencjach nieterminowości ani ewentualnych usterkach za to była kwota - o 23% wyższa od umówionej. Ciekawe czy p. Krzysztof kupując samochód czy cokolwiek innego pytając o cenę ma na myśli cenę netto ? Pomijam fakt że VAT na takie usługi to 8%...Po przesłaniu umowy p. Krzysztof przestał odpowiedać na telefony i maile oczywiście do realizacji łazienki się nie stawił - generalnie unikać. Strata czasów i nerwów. Firma garażowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EgonO 15.09.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Nie polecam usług Pana Krzysztofa. Zainteresowany tą ofertą zadzowniłem, umówiłem się dogadaliśmy na miejscu cenę za flizowanie łazienki. Wszystko wyglądało ok. 2 dni przed planowaną realizacją zaproponowałem podpisanie umowy i podesłałem jej wzór do Pana Krzysztofa. W odpowiedzi dostałem umowę w której nie było już punktów o konsekwencjach nieterminowości ani ewentualnych usterkach za to była kwota - o 23% wyższa od umówionej. Ciekawe czy p. Krzysztof kupując samochód czy cokolwiek innego pytając o cenę ma na myśli cenę netto ? Pomijam fakt że VAT na takie usługi to 8%...Po przesłaniu umowy p. Krzysztof przestał odpowiedać na telefony i maile oczywiście do realizacji łazienki się nie stawił - generalnie unikać. Strata czasów i nerwów. Firma garażowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flm 15.09.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Kontakt :krzysztof tel. 666300668 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flm 24.09.2012 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Nie bede tego komentował szkoda słów i nerwów,co do umowy to miałem ją Panu przygotowac tak chyba sie umawialismy ale Pan sam to zrobił i na włąsnych warunkach,prosze nie miec pretensji bo po wysłaniu mojej umowy nie dostałem odpowiedzi czy jest Pan nadal zainteresowany,a garażowe firmy to juz Pan chyba miał na budowie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flm 24.09.2012 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Nie bede tego komentował szkoda słów i nerwów,co do umowy to miałem ją Panu przygotowac tak chyba sie umawialismy ale Pan sam to zrobił i na włąsnych warunkach,prosze nie miec pretensji bo po wysłaniu mojej umowy nie dostałem odpowiedzi czy jest Pan nadal zainteresowany,a garażowe firmy to juz Pan chyba miał na budowie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flm 24.09.2012 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Oferuję państwu kompleksowe wykonaniełazienek a także wykończenie od stanudeweloperskiegopowierzone prace wykonuje fachowo,starannie i terminowo za pomocąwysokiej jakośći maszyn do cięcia płytek(łuki,szlifowanie na mokro)wykonuje m.in.-układanie glazury,terakoty,gresu,kamienia-szlifowanie płytek pod kątem 45 stopni-cięcie po łuku-zabudowy geberity,półki itp-zabudowy wanien,brodzików-nietypowe zabudowy z g/k-sufity podwieszane-montaż oświetlenia led,halogen-gładzie,szlifowanie bezp. Malowanie-kompleksowa hydraulika i elektryka-demontaż i montaż drzwi-usuwania starej glazury i terakoty-stawianie ścianek,luksfery itpbezpłatna wycena po obejżeniu obiektubez ukrytych kosztów klient otrzymuje kosztkompleksowego wykonania usługiz możliwością dostarczenia potrzebnychmateriałów na miejscezapraszam do skorzystania z moich usługna terenie krakowa i okolic do 20-30km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flm 24.09.2012 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flm 24.09.2012 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 WYKONUJEMY TYNKI GIPSOWE MASZYNOWE NA TERENIE WOJEWÓDZTWA MAŁOPOLSKIEGOTynki gipsowe agregatem gwarantują Państwu maksymalnie szybkie wykonanie tynku przy zachowaniu wszelkich standardów jakości.Naszą domeną nie jest wyśróbowana do granic opłacalności cena, lecz jakość wykonanego tynku. Zapraszamy do współpracy. KONTAKT :KRZYSZTOF TEL. 666300668 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flm 29.09.2012 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts