mly 16.03.2004 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Czy gazowe kotly wiszace Ariston nie sa przypadkiem tanim wloskim bublem? Czy ktos cos o nich wie? Cena mnie zacheca ale wiem ze to nie wszystko... Poradzcie, bardzo prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mly 16.03.2004 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 skik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 16.03.2004 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Mój znajomy z Opola właśnie grzeje Aristonem od roku jego zdaniem jest O.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 16.03.2004 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Już pisałem o sobie - duże kłopoty z serwisem Aristona - dotyczy to pralki, ale dlaczego ma być inaczej z piecem. Sprzedali mi artykuł z wadą konstrukcyjną - ale mówią, że w gwarancji mam napisane, że będą reperować, a nie wymieniać. I rzeczywiście, co 2 tygodnie wymieniają silnik, niby nic, ale pranie muszę dostosować do cyklu napraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 16.03.2004 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 No cóż Krzyss Miałeś wyjątkowego pecha z tą pralką !! Ja używam 4 rok lodówkę Aristona i jestem b. hepi co do pieca jak pisałem ponoć jest oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mly 16.03.2004 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Ja w mieszkaniu mialem elektryczny podgrzewacz Ariston po 5 latach przepalila sie grzalka..... hummm... ale czy 5 lat to za szybko na taka grzalke? A moze to norma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 16.03.2004 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Może ktoś chce kupic pralkę Aristona, model z "górnej półki", tanio, ma 1,5 roku, gwarancja na 5 lat, sprzedam tanio, lub zamienię na coś prostszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbasia 17.03.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Używam dwuobiegowego Aristona drugi sezon.(mieszkanko 50 m2).Działa bezproblemowo.Prosty w obsłudze, programator pokojowy był w cenie.Serwisant był raz na początku,żeby uruchomić piec(teraz podobno za tą wizytę się nie płaci). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filips 17.03.2004 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Ciao Czy gazowe kotly wiszace Ariston nie sa przypadkiem tanim wloskim bublem? Czy ktos cos o nich wie? Cena mnie zacheca ale wiem ze to nie wszystko... Poradzcie, bardzo prosze. To zalezy jak na to patrzysz, Ariston jest taka srednia (a nawet bardzo srednia) firma a we Wloszech te same kotly firmowane "simat" mozna kupic duzo taniej. Zamontowalem ich kilka i nie odbiegaja jakoscia od wielu innych (drozszych) Radzil bym sprawdzic kwestje serwisu i jego kosztow bo wtedy moze sie okazac ze wczesniejsze oszczednosci to tylko straty (predzej czy pozniej wszystko sie psuje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mly 17.03.2004 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 A moze ktos jeszcze cos powie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aqwa 18.03.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Kupiłem podgrzewacz gazowy pojemnościowy 100l Aristona. Na razie bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 18.03.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Ja właśnie jestem obecnie przy zakupie Aristona jednofunkcyjnego z zasobnikiem. Dylematem jest tylko czy wiszący, czy stojący. Wg gościa, który serwisuje Aristona i Junkersa jakościowo jest identycznie, dlatego też wybrałem Aristona, bo tańszy od marki niemieckiej.Pozd.Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts