emilkazozz 01.05.2015 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Aby nie być gołosłownym... Fundamenty wykopane, trwało to całe 5 godzin Nasi budowlańcy zajmują się teraz zbrojeniem, aby jutro móc zalać fundament:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilkazozz 29.07.2015 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 co tam się dzieje w waszych HELIOSACH? u nas taki oto stan: ktoś się może orientuje jaki jest koszt PROJEKTU rekuperacji z wentylacją mechaniczną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Sobczak 14.03.2018 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Witam,Mam pytanie jaki macie kont dachu w swoim heliosie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Sobczak 14.03.2018 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Witaj,Powiedz mi czy robiłeś strop lany/teriva pomiędzy piętrem a poddaszem? również się nad tym zastanawiam ale wszyscy mi to odradzają. Czym się kierowałeś przy tym wyborze i jak można wiedzieć ile wyszedł Cię koszt SSO interesuje mnie tylko kwota robocizny. z góry dziękuje za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts