słodka_cytryna 03.11.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Jak w temacie Ja zazwyczaj RMF Maxxx, ale chętnie też spokojniejszych, żeby się zrelaksować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 03.11.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 w samochodzie Trójki, w pracy RMF Classic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 03.11.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 trójki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 03.11.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Eska Rock, Trójka, różne szpargały netowe jak mi się chce ciekawej muzyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.11.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Trójka górą przewaznie trójka, czasami eska rock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszaki 03.11.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Góruje trójka (M) i dwójka (ja). Od czasu do czasu Roxy, bo lubimy Cegielskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 03.11.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Trójki ! Zdecydowanie ... Chyba że mój syn ma bliżej do radia... wtedy RMF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.11.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Trójki. Czasem Tok Fm. I potem radia toruńskiego - dla równowagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszaki 03.11.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Trójki. Czasem Tok Fm. I potem radia toruńskiego - dla równowagi No my w sumie też czasem słuchamy "Torunia", zwłaszcza Rozmów niedokończonych. Ogólnie dla odrobiny śmiechu, a poza tym miło czasem się dowiedzieć, co tam nowego w Średniowieczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.11.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 zwłaszcza rozmów niedokończonych trafiam na nie przy okazji późno-wieczornych piątkowych jazd samochodowych. I to jest niezła jazda ...nie przestaję się dziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 04.11.2011 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 no, no ... jakoś to trzeba wytłumaczyć ....:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 04.11.2011 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Trójka, tok fm. Radia Maryja uzywam w niewielkich dawkach zamiast kawy. Taki pobudzony chodzę po tym. Off TopSłuchanie radia ESKA powinno być karane śmiercią lub długoletnim więzieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.11.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 no, no ... jakoś to trzeba wytłumaczyć ....:p:p a co tu trzeba tłumaczyć ? Przecież to kultowe radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 04.11.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Off Top Słuchanie radia ESKA powinno być karane śmiercią lub długoletnim więzieniem. poranni zapowiadacze są takimi wielbicielami własnych dowcipów i rechotu ,że stąd już tylko krok do samouwielbienia:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 04.11.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 poranni zapowiadacze są takimi wielbicielami własnych dowcipów i rechotu ,że stąd już tylko krok do samouwielbienia:rolleyes: Racja! A od samouwielbienia już tylko krok do samogwałtu. Pozdrawiam Rodzinę RM a zwłaszcza Siostrę Zochnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 04.11.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 (edytowane) Tylko Trójka przez co najmniej 7h/dobę. Nawet po zmianie jesiennej ramówki (choć byłem bliski zorganizowania manifestacji i biegu przez kulę ziemską ala Forrest Gump). Dla spróbowania: http://www.polskieradio.pl/st/program3.asx Edytowane 4 Listopada 2011 przez budowlany_laik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 04.11.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Wiem że zdecydowanie lepiej jest słuchać Trójki niż Eski wypowiadając się w necie , ale przyznam, że mam to w nosie. Lubię, co lubię, Trójkę też, ale nie tylko. Powiem, że radio mi zwykle robi za tło muzyczno-informacyjne, rzadko mam ochotę słuchać dłuższego gadania typu Tok FM. Toruń to dla mnie sport ekstremalny. Nie podnosi mi ciśnienia (pożądane), ale stopień wq... (ja mam to rozdzielone koncepcyjnie), nie jest to dla mnie zabawne w żaden sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 04.11.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 ...no to się Pepegowi naraziłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 04.11.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Trójka-w pracy, w domu, w samochodzie...dzien za dniem...wychowana na trójce, bez tv, ciągnę tak juz...ho ho, a moze i dluzej:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 04.11.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 nawet kiedyś założyłem taki temat: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?118247-TRÓJKA-elitarny-klub-słuchaczy-budujących-)&highlight=tr%C3%B3jka+radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts