coulignon 04.11.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 poranni zapowiadacze są takimi wielbicielami własnych dowcipów i rechotu ,że stąd już tylko krok do samouwielbienia:rolleyes: http://www.youtube.com/watch?v=ZpZtcj4GS-s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.11.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Pozdrawiam Rodzinę RM a zwłaszcza Siostrę Zochnę. I ja Cię pozdrawiam Bracie Pepegu - skąd dzwonisz - z Gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 04.11.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 nie będę się wyrożniać- Trójka (w chwili obecnej właśnie Lista Przebojów ) ale czasem rano gdy w 3 są rozmowy z politykami przerzucam na Eskę żeby się pośmiać z panów prowadzących. Chociaz dzisiaj byłam zniesmaczona mocno bo gościem Figurskiego był niejaki poseł (tfu) Biedroń. I o ile nic do gejów nie mam to sposób w jaki ten pan się wypowiadał o sobie, swoim rozbuchanym życiu erotycznym itp po prostu obraża polski (i tak już mocno ośmieszony) Sejm- ale to taki mały OT czasami mnie mąż "katuje" w aucie TOK FM ale na szczęście nie za długo bo wie, że ja wolę muzykę a nie gadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 06.11.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 chciałabym tylko sprecyzować ,że chodziło mi o trójkę prezenterów z eski Wrocław,których dowcipy bawią najbardziej ich samych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.11.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 trójkaw samochodzie Radio złote przeboje ale tylko część muzyczną, bo jak zaczynają gadać, to zmieniam. Poziom prowadzących to radio jest poniżej mułu. o tyle dziwne, że jednym z.. jest ta pani od Europa da się lubić - w TV była inteligentna i subtelna, a w radiu gdzieś zatraciła przynajmniej pierwszą cechę całkowicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matskocz 07.11.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 radia słucham tylko w pracy - Eska Rock, w domu leci przeważnie coś z moich zbiorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 07.11.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 zdecydowanie tok. szczerze mam już dość słuchania tych samych kawałków po 1000 razy. a tam przynajmniej można mądrych rzeczy posłuchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.11.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Antyradia z lubością słucham, oraz Eski Rock (wyłącznie o poranku ) a w piątkowy wieczór.......Trójeczka, tak juz chyba z sentymentu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drozdu 08.11.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Rzadko słucham radia, jak już to polecam antyradio (szczególnie audycje makaka) i trójka. Najbardziej wartościowe stacje moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 09.11.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Rzadko słucham radia, jak już to polecam antyradio (szczególnie audycje makaka) i trójka. Najbardziej wartościowe stacje moim zdaniem. Potwierdzam! Tylko w odwrotnej kolejności. Trójka, a gdy zmęczą mnie "gadające głowy" wtedy antyradio. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yarecky 21.11.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 tylko Trójka po kilka godzin dziennie, niezmiennie od kliku lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 22.11.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 zdecydowanie tok. (...) tam przynajmniej można mądrych rzeczy posłuchać. oczywiscie, zwlaszcza peanow pochwalnych Lisa i Zakowskiego na usmiechnieta i pykajaca w pileczke postac Donalda T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 22.11.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 rozumiem że peany Semki na temat Kaczyńskiego sa fajniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 24.11.2011 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 z niską kompresją dynamiki.bo bez kompresji to chyba już żadna stacja nie nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek W 25.11.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Czwórka i trójka czasem, no i przed kompem zagraniczne BBC Radio 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.12.2011 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Nie będę oryginalna, Trójki słucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chomik77 28.12.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 (edytowane) Open FM na http://apartamenty-nadwislanska11.malopolska.pl Edytowane 18 Grudnia 2012 przez chomik77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 28.12.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Tylko JEDYNKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 28.12.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 W kuchni, sypialni, salonie, garażu Trójka w łazience Jednyka bo Trójka nie łapie ale to tylko kwestia czasu pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romole 08.01.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Trójka w sypialni nie przejdzie...Mżonka po fundamentalnym:"jak było;)?", odpowiedziała, żem rozkojarzony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts