bluenet 03.11.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Witam serdecznie.To mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość. Chciałby Szanownych Państwa zapytać czy spotkał się ktoś z wymianą korka odpływu wody w umywalce Devo.Wczoraj zauważyłem, że zaczyna cieknąć. Zaraz pod umywalką znajduje się plastikowy pierścień z którego wychodzi rurka do odpływu. poniżej jest rura aluminiowa połączona z plastikowym pierścieniem uszczelką. Nie mam pomysłu jak to rozkręcić aby srawdzić stan uszczelek ewentualnie wymienić na nowe. Czy mogę liczyć na pomoc? Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 04.11.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 wklej jakąś fotkę, pełne dane tego syfonu, wtedy będzie można coś podpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts