ja14 04.11.2011 03:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Na allegro jest tego setki i ludzie kupuja. Mozecie cos polecic lub odradzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gtsvectra 04.11.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Na allegro jest tego setki i ludzie kupuja. Mozecie cos polecic lub odradzic? najtańsze są kiepskiej jakości, droższe lepszej, ja testowałem kilka modeli, wiekszosć moim zdaniem spełnia swoją rolę- czyli przesyła dzwięk do radia. Melomanem nie jestem ( a może tak) ale jakość dzwięku którą oferowały te urządzenia jest mizerna. Nie wszystkim to przeszkadza i dlatego taki popyt. Na pytanie czy kupiłbym coś takiego - odpowiadam Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 05.11.2011 03:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 No wlasnie - wszystko zalezy od oczekiwan. Zapomnialem napisac, ze mialoby to byc do diesla;-) Generalnie jakby to gralo na poziomie podobnym do przecietnego radia samochodowgo to dla mnie wystarczy. Czy mozna oczekiwac takiej jakosci od takiego sprzetu? Jezeli tak, to czym sie kierowac przy wyborze modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 05.11.2011 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 moim zdaniem - nie. Mam jeden średniej jakości i go nie używam bo gra marnie. Lepiej kablem pod radio się podpiąć (większość ma wejścia z tyłu) + jakąś mp3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gtsvectra 05.11.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 No wlasnie - wszystko zalezy od oczekiwan. Zapomnialem napisac, ze mialoby to byc do diesla;-) Generalnie jakby to gralo na poziomie podobnym do przecietnego radia samochodowgo to dla mnie wystarczy. Czy mozna oczekiwac takiej jakosci od takiego sprzetu? Jezeli tak, to czym sie kierowac przy wyborze modelu? też mam diesla, niestety wszystkie które testowałem grają gorzej od radia samochodowego Manta Shark SH-2000 za 70zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 06.11.2011 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 No to mam jasnosc. Dziekuje za Wasze opinie. Z tymi kablami to w VW jest problem. Czytalem, ze konieczny jest emulator zmieniarki w cenie wyzszej niz dobre radio z mp3:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts