dziennikBudowy 04.11.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Szukałem takiego wątku, ale widzę, że nie ma. Zapraszam do wypowiadania się wszystkich z Jeleniej Góry i okolic. Umieszczajcie wykonawców i sklepy/składy w których można zamawiać materiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pionan 05.11.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 pokrycie dachowe - Dach Bud Jelenia Góra ul. Wrocławska. Duży wybór dachówki, bardzo dobre ceny. tynki maszynowe CW - chłopaki z Leśnej - Marek Kochmann. Dla zaineteresowanych tel. na priv. materiały do hydrauliki - Matex - pewnie dlatego, ze kuzyn tam pracuje i kupujemy materiał w cenach dla niego Budujemy w Gryfowie Slaskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziennikBudowy 09.11.2011 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 (edytowane) Ok, super! Widzę, że się ruszyło:)Dzięki. Ja ze swojej strony mogę na razie polecić tylko taniego geodetę. Wizytówka z PKT: Geometr. Usługi geodezyjne. Ossowski A.58-521Jeżów Sudecki,Długa 12bwoj. Dolnośląskie, pow. Jeleniogórski, gm. Jeżów SudeckiBranża: Geodezja, Kartografia - UsługiTel.: 75 643 77 07Kom.: 503 179 662 Edytowane 9 Listopada 2011 przez dziennikBudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MWM 28.11.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Geodetę w/w również polecam!Czy ktoś poleci jakąś solidną firmę ogólnobudowlaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts