Hanka27 22.05.2002 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2002 Tak czytam te wątki i zastanawiam się nad pewną sprawą dotyczącą wszystkich .Wiadomo złodziej to równie mądra bestia, i wszędzie taką naturę można spotkać. Wiec przyszła mi taka myśl, że gdyby tu zaglądał jakiś maniak to ma jak na dłoni( wystarczy skojarzyć kilka wątków danej osoby i wie jakie ma dochody,jaki dom buduje, za ile , gdzie,a nawet jakie i gdzie ma zabezpieczenia.I duż innych faktów np jak często jest na budowie.Co o tym sądzicie. Może się mylę ale licho nie śpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 22.05.2002 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2002 To znaczy co nie mamy pisać, czy nie mamy być szczerzy. Osobiście bym nie tragizował. Nie interesuje mnie kto co wie i co mysli o mnie. Jestem otwarty i nie przejmuję się złodziejami na razie. A w przyszłości jak zamieszkam u siebie to pokombinuję nad pułapkami przeciw złodziejom. Pozdrawiam Nie dajmy się zwariować. [ Ta Wiadomość była edytowana przez: kodi_gdynia dnia 2002-05-22 12:14 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buber 22.05.2002 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2002 Zdaje się mi że pisanie o tym że ktoś zakłada w domu czujki ruch raczej powinno odstraszyć złodziei ( nie da się tego oszukać albo tak jak w różowej panterze przejść pod światłem lasera).Też nie podaje swojego adresu dokładnie a pozatym z tego co widzę to nikt tutaj nie pisze że kładzie marmury na podłogach i ścianach to poprostu forum ludzi którzy budują swoje gniazdo. A że tyle to kosztuje cóż prawda, ale są to ceny jakie trzeba zapłacić wszędzie za wybudowanie domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 22.05.2002 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2002 Z ust mi to wyjąłeś, kodi. Nie przesadzajmy!!! A na złodzieja będę miał dodatkowo "małego pieska", a jak nie pomoże to flintę pod poduszką. [ Ta Wiadomość była edytowana przez: ryniu dnia 2002-05-22 12:24 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 22.05.2002 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2002 Dokladnego adresu raczej nikt nie podaje.Myslisz ze zlodzieje korzystaja z internetu?Lokalne budowy teoretycznie moze okrasc, ale watpie ze specjalnie jechalby do miasta xxxxx oddalonego 100,200km.A po drugie jaka pewnosc ma ze osoba podala wiarygodne dochody.Kazdy moze napisac ze zarabia miesiecznie np. 15000 PLN.Gdyby tak to jeszcze Urzad skarbowy moze interweniowac.Dodatkowo Gmina, i inne urzedy. Bo doczytaja ze pan Z ma chlonne szambo, a pani L wiecej wydala na budowe niz zarabia.PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 22.05.2002 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2002 Ja to i może bym podał dokładny adres tylko, że wiecie jak to jest na wsi. Nie dość, że nie ma ulic to z tą numeracją to są istne jaja. To chyba jest celowa zmyłka urzędników przed złodziejami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 22.05.2002 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2002 On 2002-05-22 12:51, kodi_gdynia wrote: Ja to i może bym podał dokładny adres tylko, że wiecie jak to jest na wsi. Pozdrawiam Dobra,dobra jaki skromny.Podaje adres kolegi. BEVERLY HILLS 90210 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 22.05.2002 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2002 No dobra, a jaki street w BH??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 22.05.2002 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2002 Sunset Boulevard 8.A jak juz jestesmy przy ulicach.Czy w waszych miejscowosciach tez jest tendecja do nazw typu:drzew( morelowa),zwierzat(ptasia),owocow(malinowa)?Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 22.05.2002 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2002 Ja mieszkam na Odkrytej... nie wiem czy to jest zobowiązujące???Sunset blvd to raczej Hollywood Ale są "rejony" leśne, kwiatowe, bajkowe itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 22.05.2002 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2002 ul. Odkryta to jeszcze nie ul. Rozebrana, gorzej jak by było ul. Rozbabrana (chociaż takich w sumie sporo). Zresztą apropos tego ostatniego to śmiać mi się chciało jak jeździłem oglądać działki, bo prawie każdy sprzedający mówił, że "...no tak, dojazd jest fatalny, ale w planach gminy jest budowa tutaj drogi...". A znam okolicę od 30-tu lat i widzę, że gmina ogranicza się jedynie do zalania kilku dziur po zimie. Drogi przy powstających osiedlach domów jednorodzinnych - widzę tu duży problem do rozwiązania. Piękne domy a na około nich wertepy. [ Ta Wiadomość była edytowana przez: ryniu dnia 2002-05-22 13:34 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 22.05.2002 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2002 No właśnie ul. odkryta jest częsciowo Rozbabrana, ale ta odkryta już "zababrana" jest extra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka27 22.05.2002 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2002 I to mi się w Was podoba . zawsze optymistycznie.Wybaczcie że taki wątek padł ale byłam ciekawa waszych opinii.A jak robi się te fajne ikonki? [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Hanka27 dnia 2002-05-22 13:44 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 22.05.2002 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2002 No wiesz plany są czasem dalekosiężne.... buźki są dostępne w FAQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 23.05.2002 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2002 Oj tak Macias. W moim mieście są ulice drzewne, kwiatowe, a ostatnio nawet uchalono nazwy kamieni szlachetnych dla nowych ulic. Wolałabym nie mieszkać na diamentowej, bo to może zasugerować jakiegoś bęcwałowatego złodzieja. Ja będę mieszkać przy drzewnej i tak się zastanawiam, czy powinnam w związku z tym posadzić odpowiednie drzewo na działce? W razie gdyby ktoś nie umiał czytać, lub nie lubiał to może skojarzyłby? [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Agnicha1704 dnia 2002-05-23 12:31 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 23.05.2002 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2002 Ulica drzewna, to tak jak moja. Przy czym moja jest mroczna bo jak z pewnego horroru "Koszmar z ulicy w......ow" Co moze odstraszy potecjalnych zlodzieji. Agnieszko czy to ulica Iglakowa Pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 23.05.2002 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2002 Nie, liściasta i szumiąca i też na w.... [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Agnicha1704 dnia 2002-05-23 17:24 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.05.2002 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2002 a moze ulica opalowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 24.05.2002 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2002 Opalko - wiem, ze jest u nas diamentowa, szmaragdowa, agatowa... być może jest opalowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 24.05.2002 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2002 Może zrobią zwierzęce to bym się na dziobaka załapała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts