Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Drzwi zewnętrzne DOORSY - proszę o opinie

Recommended Posts

Firma Doorsy po miesiącu przyjechała zabrała skrzydło, i zostawili zastępcze drewniane ciepłe w miarę modne chociaż nie tak jak moje Doorsy Garda z Lustrem weneckim i antabą :-) być może temat się wyprostuje i będę mógł fabrykę drewnianych drzwi Doorsy dobrze opisać i przyznać punkty za serwis .

• 2 weeks później...
Pogratulować tak bystrego serwisu, gdzie po miesiącu czasu ktoś łaskawie rusza 4 litery i sprawdza co się dzieje - a moim zdaniem z Twojego opisu wynika, że wina leży już gdzieś na etapie produkcyjnym skrzydła. Ewentualne uwypuklenie wady mogło pogłębić się po niewłaściwym montażu.

• 9 months później...

Jestem posiadaczem modelu dn38 . Drzwi kosztowały 5000. Wyglądały sympatycznie. Po roku ze skrzydła zrobił się banan.

Producent ma w dupie reklamacje. To tyle w temacie. Kupiłem drzwi firmy Dziadek a doorsy pociąłem i do pieca. Ostrzegam , reklamacje mają gdzieś.

Przyjechał wprawdzie pracownik firmy ( po dwóch miesiącach !!!) coś tam podłubał ale nic nie wskórał.

Masakra.

• 4 weeks później...
Jestem posiadaczem modelu dn38 . Drzwi kosztowały 5000. Wyglądały sympatycznie. Po roku ze skrzydła zrobił się banan.

Masz może zdjęcie tego banana? Brzmi niepokojąco...

Czy ktoś z Was montował wpuszczany kontaktron w te drzwi lub udało się komuś namówić fabrykę, aby oni sami zamontowali kontaktron?

• 2 months później...
  • 5 months później...
  • 1 year później...
  • 1 year później...

Producent ma w dupie reklamacje. To tyle w temacie. Kupiłem drzwi firmy Dziadek a doorsy pociąłem i do pieca. Ostrzegam , reklamacje mają gdzieś.

Przyjechał wprawdzie pracownik firmy ( po dwóch miesiącach !!!) coś tam podłubał ale nic nie wskórał.

Masakra.

Od 4 lat posiadam drzwi Merida i wszystko by było ok, ale po tych latach stałam się również posiadaczką zwierzątka Kornika.

Jednopostowi Forumowicze.

Użytkownicy czy konkurencja ?

• 1 year później...

No ja też czytając temat liczyłem ze przeczytam jakieś konkrety bo właśnie zamówiłem 2 pary takich drzwi za sporą sumkę więc jestem ciekaw jak to z nimi będzie. Jak oglądałem je w sklepie wyglądały bardzo solidnie i dobrze wykonane jeśli chodzi o ceny to powiem szczerze ze porównując parametry termo do innych producentów cena nie była ani niższa ani wyższa.

Może to że odgrzewa temat skłoni jakiegoś użytkownika do napisania o swoich odczuciach w sprawie drzwi firmy Doorsy.

• 1 year później...