ljozwiak 14.12.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Firma Doorsy po miesiącu przyjechała zabrała skrzydło, i zostawili zastępcze drewniane ciepłe w miarę modne chociaż nie tak jak moje Doorsy Garda z Lustrem weneckim i antabą być może temat się wyprostuje i będę mógł fabrykę drewnianych drzwi Doorsy dobrze opisać i przyznać punkty za serwis . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 27.12.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Pogratulować tak bystrego serwisu, gdzie po miesiącu czasu ktoś łaskawie rusza 4 litery i sprawdza co się dzieje - a moim zdaniem z Twojego opisu wynika, że wina leży już gdzieś na etapie produkcyjnym skrzydła. Ewentualne uwypuklenie wady mogło pogłębić się po niewłaściwym montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martino302 10.10.2015 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Jestem posiadaczem modelu dn38 . Drzwi kosztowały 5000. Wyglądały sympatycznie. Po roku ze skrzydła zrobił się banan.Producent ma w dupie reklamacje. To tyle w temacie. Kupiłem drzwi firmy Dziadek a doorsy pociąłem i do pieca. Ostrzegam , reklamacje mają gdzieś.Przyjechał wprawdzie pracownik firmy ( po dwóch miesiącach !!!) coś tam podłubał ale nic nie wskórał.Masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NilsH 06.11.2015 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Jestem posiadaczem modelu dn38 . Drzwi kosztowały 5000. Wyglądały sympatycznie. Po roku ze skrzydła zrobił się banan. Masz może zdjęcie tego banana? Brzmi niepokojąco... Czy ktoś z Was montował wpuszczany kontaktron w te drzwi lub udało się komuś namówić fabrykę, aby oni sami zamontowali kontaktron? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
letniowoc 07.01.2016 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Użytkuje ktoś drzwi Doorsy Termoplus i może coś napisac na ich temat? Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stanley79 08.06.2016 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Użytkuje ktoś drzwi Doorsy Termoplus i może coś napisac na ich temat? Proszę Mam model MERIDA. uzytkuje juz 4 rok i jest ok. Ale chyba drzwi zew powinny duzej wytrzymać wiec nie zapeszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Storm2055 24.10.2017 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Od 4 lat posiadam drzwi Merida i wszystko by było ok, ale po tych latach stałam się również posiadaczką zwierzątka Kornika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 03.08.2019 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2019 Jestem posiadaczem modelu dn38 . Drzwi kosztowały 5000. Wyglądały sympatycznie. Po roku ze skrzydła zrobił się banan. Producent ma w dupie reklamacje. To tyle w temacie. Kupiłem drzwi firmy Dziadek a doorsy pociąłem i do pieca. Ostrzegam , reklamacje mają gdzieś. Przyjechał wprawdzie pracownik firmy ( po dwóch miesiącach !!!) coś tam podłubał ale nic nie wskórał. Masakra. Od 4 lat posiadam drzwi Merida i wszystko by było ok, ale po tych latach stałam się również posiadaczką zwierzątka Kornika. Jednopostowi Forumowicze. Użytkownicy czy konkurencja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 04.08.2019 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2019 Podaj jakieś szczegóły bo samo "nie polecam" nic nie daje.W czym te niepolecane Doorsy są gorsze od polecanych chińskich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 06.08.2019 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2019 Jak to łatwo jednym ogólnikowym zdaniem przekreślić dorobek firmy. Ja też z chęcią poznałbym jakieś konkretniejsze informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heon 19.11.2020 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 No ja też czytając temat liczyłem ze przeczytam jakieś konkrety bo właśnie zamówiłem 2 pary takich drzwi za sporą sumkę więc jestem ciekaw jak to z nimi będzie. Jak oglądałem je w sklepie wyglądały bardzo solidnie i dobrze wykonane jeśli chodzi o ceny to powiem szczerze ze porównując parametry termo do innych producentów cena nie była ani niższa ani wyższa. Może to że odgrzewa temat skłoni jakiegoś użytkownika do napisania o swoich odczuciach w sprawie drzwi firmy Doorsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guja 01.06.2022 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2022 Witam , jak w temacie wygląda firma Doorsy vs elprema . z doorsów przeglądamy model Volta a z elpremy Laval. Ktoś coś podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts