Tomasz Antkowiak 06.11.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Witam wprawdzie nie mamy jeszcze PnB i pewnie z budowa wystartujemy na wiosne, ale chce powoli zaczac kupowac potrzebne materialy. Budowac bede sam, oczywiscie pod opieka Kierownika Budowy, jak juz jakiegos wybiorai zatrudnie:) Tymczasem pozwole sobie zapytac tutaj. W zalaczeniu podsylam przekroj przez stope fundamentu pod nasz domek. Pytanie dotyczy zbrojenia. Generalnie rozumiem jak ma ono wygladac, pytanie dotyczy jedynie pretow rozdzielczych fi 6, jak gesto maja one byc? Moglby ktos obeznany zerknac na ten przekroj i napisac jak to zbrojenie mialo by wygladac, jak gesto, jakie wymiary strzemion itp. Celowo nie pisze jak ja to widze aby niczego nie sugerowac:) Z gory bardzo srdecznie dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 06.11.2011 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 (edytowane) Odpowiedzi na wszystkie Pana pytania są w projekcie wykonawczym. Jeżeli takowego Pan nie posiada - zlecić jego wykonanie. Nikt na forum nie jest wróźką aby na podstawie zerowych danych wyjściowych podawać Panu rozstawy zbrojenia - one się nie biorą z ssania palca tylko z wykonywanych przez uprawnionych do tego osób obliczeń potwierdzonych pieczęcią i podpisem. Ta... tak czy inaczej dziekuje za pomoc i zycze przyjemnego wieczoru. Projekt, wraz z obliczeniami i zapewne wszystkimi niezbednymi pieczeciami czeka na PnB stad nie bardzo moge wziac go do reki celem dostarczenia innych, moze lepszych, danych. Pod linkiem pod ktorym jest zamieszczony wyzej skan, sa jeszcze 2 inne skany, z czego jeden to rysunek a drugi obliczenia. Zakladam ze dokladniejszych danych mial juz nie bede. https://picasaweb.google.com/piotrus.antkowiak/Fundamenty?authkey=Gv1sRgCOrnx4HQuefjgwE# Edytowane 6 Listopada 2011 przez Tomasz Antkowiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 06.11.2011 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 (edytowane) OK, dziekuje uprzejmie za wszytskie informacje o ktore nie prosilem oraz za odpowiedzi na wszelkie nie zadane pytania. Widze ze nie pozostaje mi nic innego jak poczekac az bede mial spowrotem projekt (ktory o dziwo zostal adaptowany) i poprosic o pomoc kierownika budowy lub samemu to rozgryzc. Pozdrawiam! Edytowane 6 Listopada 2011 przez Tomasz Antkowiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 06.11.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Elka51 wciąż tymi postami potwierdzasz że to ty zibig_eng( dla niewtajemniczonych taki troll tego forum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elka51 06.11.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Nie jestem żadnym trolem - ale jeżeli to forum służy tylko do obrażania Kobiet podziękowałam. Zapomniałam od wyjazdu z PL jak "dobrze" było wśród rodaków... wszędzie widzieli spiski. Życzę miłego budowania i dużo problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 06.11.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Elka przeczytaj posty zibika a zobaczysz idealną harmonię. Jeśli rzeczywiście jesteś (female) to na tym forum znalazłaś swoją drugą połówkę we wszechświecie - zibika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 06.11.2011 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 troll czy nie troll nie mnie oceniac zadalem grzecznie pytanie, otrzymalem odpowiedz taka jaka otrzymalem, podziekowalem, temat uwazam za zamkniety bo nie mam ochoty wiecej "wysluchiwac" jak ktos traktuje mnie z gory i jak przyglupa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts